Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Acetil-L-Karnitinas „Baltų Galia Acetyl L-Carnitine 1000“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

18,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Acetyl L-Carnitine 1000 – tai papildas, turintis geriau įsisavinamo karnitino formą – Acetil-L-Karnitiną. Didžiausias Acetil-L-Karnitino privalumas yra tas, kad jis yra absorbuojamas į kraujotaką efektyviau nei L-Karnitinas ir daug veiksmingiau pereina per ląstelių membranas todėl veikia efektyviau.

VARTOJIMAS: 2 kapsulės prieš treniruotę ar ryte į tuščią skrandį, užgeriant pakankamu kiekiu vandens.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 kapsulėje
Acetil-L-karnitino 500 mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: acetil L-karnitinas, emulsiklis hidroksipropilmetilceliuliozė, lipnumą reguliuojančios medžiagos mikrokristalinė celiuliozė ir magnio karbonatas, magnio stearatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas.
Porcijų skaičius pakuotėje: 45 (90 kaps.).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Acetil-L-Karnitinas „Baltų Galia Acetyl L-Carnitine 1000“”

Custom Field Title

Baltų Galia Acetyl L-Carnitine 1000 – tai maisto papildas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra acetil L-karnitinas. Šis papildas yra skirtas tiems, kurie nori pagerinti savo energijos lygį ir kognityvines funkcijas. Baltų Galia yra gerai žinomas prekės ženklas, pasižymintis aukšta produktų kokybe ir ilgamete patirtimi maisto papildų srityje.

Produkto savybės:

  • Acetil L-karnitinas – šis komponentas yra acetilinta L-karnitino forma, kuri gali lengviau prasiskverbti per kraujo ir smegenų barjerą. Jis dažnai naudojamas dėl savo potencialo pagerinti kognityvines funkcijas ir energijos lygį.
  • Kognityvinė parama – acetil L-karnitinas yra dažnai vartojamas siekiant palaikyti psichinę veiklą ir dėmesio koncentraciją. Jis gali prisidėti prie geresnio nuotaikos ir pažinimo funkcijų.
  • Energijos palaikymas – šis papildas gali būti naudingas žmonėms, kurie nori padidinti energijos lygį ir gerinti bendrą nuovargio jausmą.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Sekite gamintojo nurodymus, pateiktus ant produkto pakuotės. Dažniausiai rekomenduojama vartoti 1 tabletę per dieną, pageidautina ryte arba pagal gydytojo rekomendacijas.

Trūkumai:

  • Individuali reakcija – Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, individualios reakcijos gali skirtis. Jeigu pastebėsite neigiamas reakcijas, nutraukite vartojimą ir kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.
  • Ne vienintelis sprendimas – Baltų Galia Acetyl L-Carnitine 1000 neturėtų būti laikomas vieninteliu sprendimu energijos trūkumui ar kognityvinėms problemoms spręsti. Svarbu laikytis sveikos gyvensenos ir subalansuotos mitybos.
  • Rezultatų variabilumas – Produktas gali turėti skirtingą poveikį priklausomai nuo individualių veiksnių, tokių kaip gyvenimo būdas ir mitybos įpročiai. Nors produktas gali būti naudingas, jo efektyvumas gali skirtis tarp vartotojų.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Prieš vartojant produktą, pasitarkite su gydytoju, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti