Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Virškinimo fermentai „Scitec Bromelain“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

17,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Bromelain – tai natūralus virškinimo fermentas. Jis išgaunamas iš ananasų ir yra skirtas baltymų virškinimo bei įsisavinimo optimizavimui.

VARTOJIMAS: po 1 tabletę 1-3 kartus per dieną su baltymų turinčiu maistu. Neviršyti 4 tablečių per dieną!

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 2 tabletėse
Bromelaino (iš ananasų) 1000 mg

SUDEDAMOSIOS DALYS: bromelainas (iš ananasų), gliukozė, tirštikliai (mikrokristalinė celiuliozė, dikalcio fosfatas, Natrio karboksimetilceliuliozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 90 tablečių (92 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Virškinimo fermentai „Scitec Bromelain“”

Custom Field Title

Scitec Bromelain yra maisto papildas, kuriame gausu natūralaus virškinimo fermento bromelaino. Šis produktas yra skirtas palaikyti virškinimo procesus ir padėti organizmui efektyviau suskaidyti baltymus.

Produkto savybės:

  • Bromelainas: Pagrindinė produkto sudedamoji dalis – bromelainas – yra fermentas, išgaunamas iš ananasų stiebų ir vaisių. Bromelainas gali padėti suskaidyti baltymus į lengviau įsisavinamas aminorūgštis, taip pagerindamas baltymų virškinimą ir įsisavinimą organizme.
  • Virškinimo palaikymas: Scitec Bromelain gali padėti mažinti pilvo pūtimą ir kitus virškinimo sutrikimus, palengvindamas virškinimo procesus. Tai ypač naudinga tiems, kurie patiria diskomfortą po valgio, kuriame gausu baltymų.
  • Natūralus ingredientas: Produktas naudoja natūralų bromelainą, kurio veiksmingumas yra gerai žinomas ir pripažintas. Tai suteikia vartotojams pasitikėjimo, kad vartojamas produktas yra natūralus ir efektyvus.

Vartotojų atsiliepimai:

Daugelis vartotojų pripažįsta, kad Scitec Bromelain padėjo jiems geriau virškinti baltymus ir sumažinti virškinimo sutrikimus, tokius kaip pilvo pūtimas ir rėmuo. Produktas yra vertinamas dėl savo natūralumo ir efektyvumo virškinimo palaikyme.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1–2 kapsules per dieną, geriausiai prieš valgį arba pagal gamintojo nurodymus. Dozavimas gali būti pritaikytas pagal individualius poreikius ir simptomų sunkumą.

Trūkumai:

  • Galimas alerginis poveikis: Kai kurie žmonės gali patirti alergines reakcijas į bromelainą, ypač jei jie yra alergiški ananasams. Rekomenduojama prieš vartojant produktą pasitarti su gydytoju, jei yra žinomos alergijos.

Pastaba: Scitec Bromelain neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš pradedant vartoti šį produktą, ypač jei turite sveikatos sutrikimų ar vartojate kitus vaistus, rekomenduojama pasitarti su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti