Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Nutrend Flexit Gelacoll

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

10,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Flexit Gelacoll – tai  želatinos hidrolizato ir vitamino C kombinacija, skirta normaliam kolageno formavimui ir normaliai kaulų bei kremzlių būklei palaikyti.

VARTOJIMAS: po 4 – 6 kapsules per dieną tarp valgių, jas išskirstant į kelias dalis. Vartokite tol, kol pabaigsite pakuotę. Sportuojantiems žmonėms vartoti po 8 kapsules per dieną tarp valgių. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Kapsules nuryti su dideliu kiekiu vandens arba sportiniu gėrimu. Kapsulių neperkąsti ir nekramtyti!

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 8 kaps.
Želatinos hidrolizato
2,6 g
Vitamino C
120 mg  (150% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 45 (180 kaps.).

SUDEDAMOSIOS DALYS: želatinos hidrolizatas, hidrolizuotas kolagenas, kapsulės želatina (želatina, dažikiai: titano dioksidas, geležies oksidai), L-askorbo rūgštis (vitaminas C), lipnumą reguliuojanti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Netinka vaikams iki 12 metų, nėščioms ir maitinančioms moterims. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje! Laikyti tamsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir toliau nuo saulės spindulių. Produkto neužšaldyti.

GRYNASIS KIEKIS: 180 kapsulių (162g).
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., Selske nam. 9/43, Olomouc-Chalkovice, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS: „G Sportas“ UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Nutrend Flexit Gelacoll”

Custom Field Title

Nutrend Flexit Gelacoll – maisto papildas, kuris yra efektyvus želatinos hidrolizato šaltinis, papildytas vitaminu C. Šis produktas skirtas palaikyti sveikus jungiamuosius audinius, įskaitant kremzles ir sausgysles.

Privalumai:

  • Kokybiškas želatinos hidrolizatas: Produktas naudoja aukštos kokybės želatinos hidrolizatą, kuris yra lengvai įsisavinamas organizme. Želatina yra žinoma dėl savo baltymų, kurie prisideda prie kolageno sintezės, svarbios sveikiems sąnariams ir odai.

  • Papildytas vitaminu C: Vitaminas C yra esminis antioksidantas, padedantis palaikyti normalų kolageno susidarymą ir normalų jungiamųjų audinių funkcionavimą. Jis taip pat prisideda prie imuninės sistemos veiklos.

  • Lengvas vartojimas: Gelacoll yra patogus naudoti ir lengvai įsisavinamas organizme, kas leidžia integruoti jį į kasdienę mitybą.

Sudėtis:

  • Želatinos hidrolizatas – 2000 mg

  • Vitaminas C – 100 mg

  • Saldikliai: sacharinas, stevia

Trūkumai:

  • Individuali reakcija: Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo asmeninės sveikatos būklės ir ilgalaikio vartojimo.

  • Poveikio laikas: Kai kuriems vartotojams gali prireikti ilgesnio laiko pastebėti efektyvumą.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1-2 kapsules per dieną, priklausomai nuo individualių poreikių. Geriausia vartoti su maistu arba pagal gydytojo rekomendacijas.

  • Paruošimas: Kapsules galima lengvai nuryti su stikline vandens.

Svarbu: Nutrend Flexit Gelacoll yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą, o ne pakeisti ją. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toli nuo tiesioginių saulės spindulių ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš pradedant vartoti, ypač jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus, pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti