Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Tepamas gelis „Nutrend Flexit Gold Gel“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

7,50 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Flexit Gold Gel – tai specialus aktyvių medžiagų receptas, kurio sudėtyje yra didelis kiekis MSM, gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, bosvelija, aliejai iš eukalipto ir atlasinio kedro, mentolis ir kt. Tepalas skirtas tepti ant odos aplink įtemptus ir pavargusius sąnarius, stuburą, sausgysles ir raumenis. Lengvai pasiskirsto, greitai įsigeria ir suteikia malonų šildantį efektą.

Naudojimas: tepti 2-3 kartus per dieną ant odos aplink sąnarius ir stuburą.

Įspėjimas: šis produktas yra skirtas išoriniam vartojimui. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netepti ant pažeistos odos (nutrynimai, atviros žaizdos). Vengti kontakto su akimis. Netinkamas vaikams ir asmenims iki 18 m.

Sudėtis

SUDEDAMOSIOS DALYSVANDUO, PROPILENO GLIKOLIS, ALKOHOLIO DENATAS, DENATŪRUOTAS ALKOHOLIS, LECITINAS, NATRIO AKRILATO KOPOLIMERAS, GLIUKOZAMINO SULFATAS, DIMETILSULFONAS, NATRIO CHONDROITINO SULFATAS, PLUOŠTINĖS BOSVELIJOS EKSTRAKTAS, VANILILO BUTILO ETERIS, METILO SALICILATAS, MENTOLIS, RUTULINIO EUKALIPTO LAPŲ ALIEJUS, ATLASINIO KEDRO ŽIEVĖS ALIEJUS, FENOKSIETANOLIS, ETILHEKSILGLICERINAS, LIMONENAS.

Laikymas: laikyti temperatūroje tarp 5 ir 25 °C. Laikyti toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Produkto neužšaldyti.

GRYNASIS KIEKIS: 100 ml.
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS:  “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Tepamas gelis „Nutrend Flexit Gold Gel“”

Custom Field Title

Nutrend Flexit Gold Gel – gelis, skirtas palaikyti sąnarių ir jungiamųjų audinių sveikatą. Šis produktas išsiskiria savo unikalia želė forma, kuri suteikia patogumo ir efektyvumo.

Privalumai:

  • Populiarumas: Nutrend Flexit Gold Gel yra nepaprastai populiarus vartotojų tarpe dėl savo efektyvumo ir patogumo. Dėl aukštos kokybės ingredientų ir geros vartotojų atsiliepimų, jis tapo mėgstamas tarp tų, kurie ieško patikimo sprendimo sąnarių priežiūrai.

  • Kompleksinė sudėtis: Sudėtyje yra gliukozamino, chondroitino, MSM (metilsulfonilmetano), hialurono rūgšties ir vitaminų, kurie padeda palaikyti sąnarių funkciją ir sveikatą. Šios medžiagos prisideda prie kremzlių atstatymo ir jų elastingumo.

Sudėtis:

  • Gliukozaminas: 1000 mg

  • Chondroitinas: 800 mg

  • MSM (metilsulfonilmetanas): 500 mg

  • bosvelija

  • aliejai iš eukalipto ir atlasinio kedro

Trūkumai:

  • Kaina: Aukštesnė produkto kaina gali būti iššūkis tiems, kurie ieško ekonomiškesnių sprendimų ir jiems nėra svarbi produkto kokybė.

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su visais maisto papildais, gali pasitaikyti individualios reakcijos, todėl svarbu stebėti savo organizmo atsaką ir prireikus pasikonsultuoti su specialistu.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Naudojimas: tepti 2-3 kartus per dieną ant odos aplink sąnarius ir stuburą.

Pirkinių krepšelis Uždaryti