Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Scitec HCA Chitosan

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

16,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

HCA (Hidroksicitrininė rūgštis) yra natūralus junginys, išgautas iš Kambodžos garcinijos vaisių žievelės. Chitozanas yra glikoproteininė skaidula, išgauta iš krabų ir vėžių kevalų. Ji pereina per deacitiliacijos procesą, kurio metu acetilo grupės yra chemiškai pašalinamos. Tokiu būdu Chitozanas tampa efektyvesnis. Chitozanas padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Teigiamas poveikis atsiranda per parą suvartojant 3 g chitozano.

VARTOJIMAS. po 1 porciją (2 kapsulės) per dieną, 30 minučių prieš treniruotę.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 2 kapsulėse
Kambodžos garcinijos ekstrakto 840 mg
kuriame hidroksicitrininės rūgšties 280 mg
Chitozano 300 mg

Porcijų skaičius pakuotėje: 50 (100 kaps.).

SUDEDAMOSIOS DALYS: kambodžos garcinijos ekstarktas (vaisius) 20:1, chitozanas (vėžiagyviai), galvijų želatina, lipnumą reguliuojanti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos, dažikliai (titano dioksidas, geležies oksidai, alura raudonasis AC*).

*Dažiklis alura raudonasis AC gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

ALERGENAI: vėžiagyviai. Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 100 kapsulių (69,8 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Scitec HCA Chitosan”

Custom Field Title

Scitec HCA Chitosan – tai maisto papildas, kuriame derinamos dvi veikliosios medžiagos: hidroksicitrininė rūgštis (HCA) ir chitozanas. Šis produktas sukurtas siekiant palaikyti sveiką kūno svorį ir medžiagų apykaitą.

Produkto savybės:

  • Hidroksicitrininė rūgštis (HCA) – HCA yra natūraliai randama medžiaga, kuri yra ekstraktuojama iš garcinijos augalo (Garcinia cambogia) vaisių. Tai dažnai naudojama svorio kontrolės papildams dėl savo galimų savybių, padedančių slopinti apetitą ir mažinti riebalų kaupimąsi organizme. HCA gali taip pat padėti palaikyti normalų angliavandenių metabolizmą.
  • Chitozanas – Chitozanas yra natūralus polisacharidas, gaunamas iš kriauklių ir kitų jūrinių organizmų. Jis dažnai naudojamas papildų sudėtyje dėl savo galimo gebėjimo padėti sumažinti riebalų absorbciją iš maisto. Chitozanas gali padėti išlaikyti sveiką cholesterolio lygį ir palaikyti virškinimo sistemą.
  • Kombinuotas poveikis – Kombinuojant HCA su chitozanu, produktas gali pasiūlyti sinerginį poveikį, padedantį palaikyti sveiką kūno svorį ir optimizuoti medžiagų apykaitą. Šis derinys gali padėti sumažinti riebalų kaupimąsi ir pagerinti virškinimo funkcijas.
  • Papildoma informacija – Šis maisto papildas yra patogus naudoti ir lengvai įtraukiamas į kasdienį režimą. Rekomenduojama vartoti kartu su subalansuota mityba ir aktyviu gyvenimo būdu, siekiant geriausių rezultatų.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Vartokite 1-2 kapsules per dieną, pageidautina prieš valgį. Laikykitės gamintojo nurodymų dėl dozavimo ir vartojimo.

Trūkumai:

  • Individuali reakcija – Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, reakcija gali skirtis priklausomai nuo individualių organizmo ypatybių.
  • Ne vienintelis sprendimas – Scitec HCA Chitosan neturėtų būti laikomas vieninteliu sprendimu svorio kontrolės srityje. Subalansuota mityba ir aktyvus gyvenimo būdas yra svarbūs norint pasiekti geriausius rezultatus.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Prieš vartojant produktą, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti