Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

BioTech Arthro Forte drink powder

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

33,90 

BioTech Arthro Forte Drink Powder – maisto papildas, skirtas palaikyti jungiamųjų audinių sveikatą ir funkcionalumą. Šis produktas yra miltelių pavidalu, todėl patogus vartoti ir lengvai tirpsta vandenyje.

Privalumai:

  • Patogus vartojimas: Miltelių forma leidžia greitai ir lengvai paruošti gėrimą. Tai patogu vartotojams, kurie nori papildyti savo mitybą nesudėtingu būdu.

  • Plati sudėtis: Produktas gali turėti plačią sudėtį, kuri apima įvairias medžiagas, skirtas sąnarių ir kremzlių palaikymui. Dažnai jame rasite gliukozaminą, chondroitiną, MSM ir kitus naudingus ingredientus.

  • Skonis: Paprastai pasižymi geru skoniu, kas palengvina vartojimą.

Sudėtis:

  • Gliukozaminas: Padeda palaikyti kremzlių sveikatą ir elastingumą.

  • Chondroitinas: Dažnai naudojamas kartu su gliukozaminu, kad padėtų išlaikyti sąnarių sveikatą.

  • MSM (metilsulfonilmetanas): Pridedamas dėl savo potencialių naudingų savybių, susijusių su sąnarių sveikata.

  • Kiti ingredientai: Gali būti papildomų vitaminų, mineralų ar augalinių ekstraktų, priklauso nuo konkrečios formulės.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Sekite gamintojo nurodymus dėl porcijos dydžio ir vartojimo dažnumo. Paprastai rekomenduojama išmaišyti tam tikrą kiekį miltelių su vandeniu ar kitu gėrimu.

  • Paruošimas: Lengvai tirpsta vandenyje, todėl nesudėtinga paruošti ir vartoti.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Skirtingi žmonės gali turėti skirtingus atsakus į papildus, todėl svarbu stebėti organizmo reakciją ir pasikonsultuoti su gydytoju, jei kyla kokių nors nepageidaujamų reakcijų.

  • Kaina: Kai kuriems vartotojams šis produktas gali būti brangesnis nei kiti alternatyvūs papildai.

Svarbu: BioTech Arthro Forte Drink Powder yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir sveiką gyvenimo būdą. Prieš vartojant šį produktą, ypač jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu.

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Arthro Forte drink powder – tai ypač plačios sudėties papildas, kurio sudėtyje yra daugybė veiksmingų medžiagų, tokių kaip kolagenas, gliukozaminas, chondroitinas, MSM (metilsulfonilmetanas), hidrolizuotų kremzlų milteliai (II tipo kolagenas, choindroitinas, hialiurono rūgštis), kiaušinio apvalkalo membranos milteliai, hialiurono rūgštis, gulsčiojo inkaruočio šaknies ekstraktas, pluoštinės bosvelijos dervos ekstraktas, dažinės ciberžolės ekstraktas bei vitaminai C, K2, D3 ir kalcis.

VARTOJIMAS: 1 porciją (17 g = 3 pilni kaušeliai = 2 pilni valgomieji šaukštai) maišyti su 350 ml vandens. Produkto paruošimui patartina naudotis plaktuve. Vartoti 1 porciją per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 100 g produkto 17 g
Kalorijų 880 kJ/207 kcal 150 kJ/35 kcal
Riebalų 0 g 0 g
  kuriuose sočiųjų riebalų rūgščių 0 g 0 g
Angliavandenių 11 g 1,9 g
  kuriuose cukrų <0,5 g <0,5 g
Baltymų 35 g 6,0 g
Druskos 2,5 g 0,43 g
vitamino C 471 mg (589% RMV) 80 mg (100% RMV)
kalcio 2847 mg (353% RMV) 484 mg (61% RMV)
vitamino K2 220,6 µg (294% RMV) 37,5 µg (50% RMV)
vitamino D3 14,7 µg (294% RMV) 2,5 µg (50% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

 

KITI INGREDIENTAI:
kolageno 5000 mg
gliukozamino sulfato 1530 mg
chondroitino sulfato 1200 mg
MSM (metilsulfonilmetanas) 2000 mg
hidrolizuotų kremzlų miltelių: 2000 mg
  II tipo kolageno 550 mg
  choindroitino sulfato 120 mg
  hialiurono rūgšties 10 mg
kiaušinio apvalkalo membranos miltelių 420 mg
hialiurono rūgšties 60 mg
gulsčiojo inkaruočio šaknies ekstrakto 500 mg
  kuriame harpagozidų 20 mg
pluoštinės bosvelijos dervos ekstrakto 245 mg
  kuriame bosvelinės rūgšties 159 mg
dažinės ciberžolės ekstrakto 200 mg
  kuriame kurkuminoidų 190 mg

SUDEDAMOSIOS DALYS: hidrolizuotas kolagenas 29%, gliukozamino sulfatas KCl (vėžiagyviai) 12%, MSM 12% [metilsulfonilmetanas, lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas)], ortofosforo rūgšties kalcio druskos, chondroitino sulfatas 7,8%, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, Chondractiv® hidrolizuoti kremzlių milteliai 5,8%, gulsčiojo inkaruočio šaknų ekstraktas 2,9%, kiaušinio lukšto membranos milteliai 2,5%, pluoštinės bosvelijos dervos ekstraktas 1,4%, dažinės ciberžolės šakniastiebių ekstraktas 1,2%, druska, L-askorbo rūgštis, saldiklis (sukralozė), užpildas polidekstrozė, hialurono rūgštis 0,39%, K2VITAL® menachinonas, vitamino D preparatas [kukurūzų krakmolas, tirštiklis akacijų sakai,  ipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas), antioksidantai (natrio askorbatas, tokoferolių koncentruotas ekstraktas), cholekalciferolis] . Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, sojaą, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis, vėžiagyviai, moliuskai ir sieros dioksido turintys maisto produktai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Nerekomenduojamas nėščioms ir maitinančioms moterims. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 340 g (20 porcijų po 17 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “BioTech Arthro Forte drink powder”

Custom Field Title

BioTech Arthro Forte – maisto papildas, skirtas palaikyti sąnarių ir jungiamųjų audinių sveikatą. Šis produktas padeda užtikrinti sąnarių funkcionalumą ir elastingumą, padeda palaikyti mobilumą ir judėjimo komfortą.

Privalumai:

  • Kompleksinė sudėtis: BioTech Arthro Forte sudėtyje yra gliukozamino, chondroitino, MSM (metilsulfonilmetano) ir hialurono rūgšties. Šios medžiagos yra žinomos dėl savo naudos sąnarių sveikatai, nes gali padėti palaikyti jų struktūrą ir funkciją.

  • Sąnarių sveikata: Gliukozaminas ir chondroitinas yra svarbūs komponentai, kurie gali padėti palaikyti sąnarių kremzles ir jų elastingumą. MSM prisideda prie sąnarių sveikatos ir gali padėti sumažinti uždegimą.

  • Patogus vartojimas: BioTech Arthro Forte yra prieinamas kapsulių pavidalu, kurį lengva vartoti ir patogu su savimi nešiotis.

Sudėtis (vienoje kapsulėje):

  • Gliukozaminas: 500 mg

  • Chondroitinas: 400 mg

  • MSM (metilsulfonilmetanas): 250 mg

  • Hialurono rūgštis: 50 mg

  • Vitaminas C: 80 mg

  • Vitaminas E: 10 mg

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 2 kapsules per dieną, užgeriant vandeniu. Geriausia vartoti su maistu.

  • Paruošimas: Nereikia jokio paruošimo. Tiesiog nurykite kapsules.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su visais maisto papildais, gali pasitaikyti individualios reakcijos, todėl svarbu stebėti savo organizmo atsaką ir prireikus pasikonsultuoti su gydytoju.

  • Kapsulių dydis: Kai kuriems vartotojams kapsulių dydis gali būti nepatogus, ypač tiems, kurie turi problemų su rijimu.

Svarbu: BioTech Arthro Forte yra maisto papildas, kuris skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir sveiką gyvenimo būdą, o ne pakeisti jį. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš pradedant vartoti, ypač jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų arba vartojate kitus vaistus, pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti