Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

BioTech Arthro Forte Liquid

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

32,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Arthro Forte Liquid – tai optimalus hidrolizuoto kolageno, MSM, gliukozamino, chondroitino ir hialiuronato kiekis skystoje formoje. 

VARTOJIMAS: 1 porciją (30 ml) kartą per dieną. Suplakti prieš vartojimą. Vartojant šį produktą, patartina vartoti reikiamą kiekį skysčių.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 30 ml
hidrolizuoto kolageno 5000 mg
MSM (metilsulfonilmetanas) 1000 mg
chondroitino sulfato 400 mg
natrio hialiuronato 140 mg

SUDEDAMOSIOS DALYS: vanduo, invertuotas sirupas, hidrolizuotas kolagenas 16.7%, metilsulfonilmetanas 3.3%, gliukozamino hidrochloridas (vėžiagyviai) 2.7%, chondroitino sulfatas (sieros dioksidas) 1.3%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natrio hialiuronatas, kvapioji medžiaga, konservantas sorbo rūgštis, dažikliai: karotenų mišinys ir Beta-apo-8’-karotenalis.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 500 ml (18 porcijų po 30 ml)
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapi? g. 11, 35118 Panevyžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “BioTech Arthro Forte Liquid”

Custom Field Title

BioTech Arthro Forte Liquid – maisto papildas, skirtas palaikyti sąnarių ir jungiamųjų audinių sveikatą. Šis produktas išsiskiria savo skysta forma, kuri suteikia papildomą patogumą vartojant.

Privalumai:

  • Skysta forma: BioTech Arthro Forte Liquid yra skystoje formoje, todėl yra lengviau įsisavinamas organizme ir greičiau pasiekia norimus rezultatus. Skystas pavidalas taip pat suteikia patogumo vartojant, nes nereikia maišyti su vandeniu ar kitais skysčiais, o tai gali būti ypač naudinga tiems, kurie yra nuolat kelyje arba nenori vartoti didelių tablečių ar kapsulių.

  • Kompleksinė sudėtis: Sudėtyje yra gliukozamino, chondroitino, MSM (metilsulfonilmetano), hialurono rūgšties ir vitaminų, kurie yra žinomi dėl savo teigiamo poveikio sąnarių sveikatai ir jų funkcionalumui. Šios medžiagos padeda palaikyti sąnarių elastingumą ir pagerinti jų funkciją.

  • Patrauklus skonis: Skystas pavidalas dažnai būna patrauklus dėl malonaus skonio, kuris gali palengvinti vartojimą ir užtikrinti geresnį vartotojų patyrimą.

Sudėtis:

  • Gliukozaminas: 1500 mg

  • Chondroitinas: 1200 mg

  • MSM (metilsulfonilmetanas): 800 mg

  • Hialurono rūgštis: 200 mg

  • Vitaminas C: 100 mg

  • Vitaminas E: 20 mg

  • Kiti pagalbiniai ingredientai: pagal gamintojo specifikacijas

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su visais maisto papildais, gali pasitaikyti individualios reakcijos, todėl svarbu stebėti savo organizmo atsaką ir prireikus pasikonsultuoti su gydytoju.

  • Skysčio vartojimas: Nors skystas pavidalas suteikia patogumo, jis gali būti nepatogus tiems, kurie pirmenybę teikia tabletėms ar kapsulėms, ir gali būti mažiau patogus vartojant kelionėje.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 30 ml produkto per dieną. Galima vartoti tiesiogiai arba sumaišyti su nedideliu kiekiu vandens.

  • Paruošimas: Prieš vartojimą gerai suplakti.

Svarbu: BioTech Arthro Forte Liquid yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą, o ne ją pakeisti. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš pradedant vartoti, ypač jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų arba vartojate kitus vaistus, pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti