Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Multivitaminai „BioTech One-a-Day“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

15,50 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Geriausiai parduodamas BioTechUSA™ vitaminų ir mineralų kompleksas, skirtas kasdieniam vartojimui. Šiame komplekse yra visi svarbiausi mikroelementai, kurie yra svarbūs jūsų sveikatai bei aktyviai gyvensenai.

Šiandieniniame pasaulyje nėra paprasta, su maistu gauti visas reikiamas maistines medžiagas, todėl neretai, norint gyventi sveikai ir aktyviai, tenka vartoti maisto papildus. Nesvarbu, koks yra jūsų amžius, lytis ar propaguojama sporto šaka, jūsų organizmas turi būti aprūpintas mineralais, vitaminais bei svarbiomis maistinėmis medžiagomis, todėl ONE-A-DAY gali būti puikus sprendimas, papildantis jūsų mitybos racioną!

VARTOJIMAS: po vieną tabletę per dieną su maistu, užgeriant stikline vandens.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 tabletėje
Vitamino A 1650 µg (206% RMV)
Vitamino C 120 mg (150% RMV)
Vitamino D 10 µg (200%  RMV)
Vitamino E 13,4 mg (111% RMV)
Tiamino 3 mg (272% RMV)
Riboflavino 3 mg (214% RMV)
Niacino 30 mg (187% RMV)
Vitamino B6 3 mg (214% RMV)
Folio rūgšties 400 µg (200% RMV)
Vitamino B12 9 µg (360% RMV)
Biotino 15 µg (333% RMV)
Pantoteno rūgšties 10 mg (166% RMV)
Kalcio 120 mg (15% RMV)
Jodo 150 µg (100% RMV)
Magnio 100 mg (26% RMV)
Geležies 17 mg (121% RMV)
Fosforo 105 mg (15% RMV)
Cinko 15 mg (150% RMV)
Seleno 10 µg (18% RMV)
Molibdeno 15 µg (30% RMV)
Mangano 4 mg (200% RMV)
Chromo 15 µg (37% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 100 (100 tab.).

SUDEDAMOSIOS DALYS: ortofosforo rūgšties kalcio druskos, lipnumą reguliuojanti medžiaga mikrokristalinė celiuliozė, magnio oksidas, L-askorbo rūgštis, stabilizatorius polivinilo alkoholis,  drėgmę išlaikanti medžiaga propilenglikolis, lipnumą reguliuojanti medžiaga talkas, stabilizatorius riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, dažiklis titano dioksidas, geležies fumaratas, DL-alfa-tokoferilacetatas, lipnumą reguliuojančios medžiagos: riebalų rūgščių magnio druskos ir silicio dioksidas, nikotinamidas, cinko oksidas, retinilo acetatas, mangano sulfatas, kalcio D-pantotenatas, cholekalciferolis, tiamino mononitratas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, pteroilmonoglutamo rūgštis, kalio jodidas, chromo (III) chloridas, natrio molibdatas, natrio selenitas, D-biotinas, cianokobalaminas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, vėžiagyviai, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 100 tablečių (160 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Multivitaminai „BioTech One-a-Day“”

Custom Field Title

BioTech One-a-Day – Multivitaminų ir mineralų kompleksas

BioTech One-a-Day yra maisto papildas, sudarytas iš multivitaminų ir mineralų, skirtas papildyti kasdienę mitybą būtiniausiomis maistinėmis medžiagomis. Šis produktas gali padėti užtikrinti, kad organizmas gautų reikalingų vitaminų ir mineralų kasdien.

Svarbu: Produktas neturėtų būti vartojamas kaip pagrindinis maisto šaltinis. Laikytis rekomenduojamos paros dozės ir vartoti kartu su subalansuota mityba ir sveiku gyvenimo būdu.

Pirkinių krepšelis Uždaryti