Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Veiksmingų medžiagų kompleksas „Biotech Super Lipo“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

23,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Super Lipo – tai veiksmingų medžiagų kompleksas su 13 aktyvių ingredientų, tokių kaip L-karnitinas (iš L-karnitino L-tartrato, acetil-L-karnitino), žaliosios arbatos lapų ekstraktas, CLA, Kambodžos garcinijos vaisių ekstraktas (HCA), inulinas L-tirozinas, L-metioninas, L-lizinas, Lecitinas. Sudėtis praturtina vitaminais ir mineralais, kurie reikalingi normaliai makroelementų apykaitai. Sudėtyje nėra stimuliantų, tad papildą gali vartoti net ir aukštą kraujospūdį turintys asmenys.

VARTOJIMAS: Poilsio dienomis išgerkite 2 tabletes ryte ir 2 tabletes vakare. Treniruočių dienomis išgerkite 2 tabletes ryte ir 2 tabletes 30 minučių prieš treniruotę! Neviršykite rekomenduojamos paros normos!

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 4 tabletėse
L-karnitino (iš L-karnitino L-tartrato, acetyl L-karnitino) 68 mg
Žaliosios arbatos lapų ekstrakto  50 mg
CLA (konjunguotos linoleino rūgšties) 314 mg
Kambodžos garcinijos vaisių ekstrakto: 100 mg
kuriame hidroksicitrininės rūgšties (HCA) 60 mg
Inulino 100 mg
Cinko 20 mg (200% RMV)
Chromo 20 μg (50% RMV)
L-tirozino 50 mg
L-metionino 40 mg
L-lizino 20 mg
Lecitinų 300 mg
Vitamino B6 2,3 mg (164% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS: užpildas (natrio karboksimetilceliuliozė), CLA milteliai (12,6%) [gliceridai , kukurūzų sirupo kietosios medžiagos, natrio kazeinatas (sudėtyje yra pieno), lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas), stabilizatorius (kalio fosfatai)], saulėgrąžų lecitinas, stabilizatoriai (polivinilo alkoholis polivinilo alkoholio-polietilenglikolio-transplantato-kopolimeras, polivinilo alkoholis), lipnumą stabdančios medžiagos (talkas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai), cinko gliukonatas, Kambodžos garcinijos vaisių ekstraktas (2,4%), inulinas, L-karnitino L-tartratas (2%), L-tirozinas (1,2%), žaliosios arbatos (Camellia sinensis) lapų ekstraktas (1,2%), L-metioninas (1%), L-lizinas (0,5%), acetil-L-karnitinas (0,5%), lipnumą reguliuojanti medžiaga (riebalų rūgščių magnio druskos), piridoksino hidrochloridas, chromo (III) chloridas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, soja,  glitimas, garstyčios, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje (5-30°C temperatūroje), sausoje vietoje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 120 tablečių (125 g)
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Veiksmingų medžiagų kompleksas „Biotech Super Lipo“”

Custom Field Title

BioTech Super Lipo – tai specializuotas maisto papildas, sukurtas siekiant papildyti kasdienę mitybą veiksmingais ingredientais, kurie gali padėti palaikyti gerą fizinę būklę ir energijos lygį. Šis produktas yra skirtas tiems, kurie siekia pagerinti savo fizinę formą ir optimizuoti kūno kompoziciją.

Produkto savybės:

  • Veiksmingų medžiagų kompleksas – BioTech Super Lipo yra sudarytas iš įvairių veikliųjų medžiagų, kurias gamintojas pasirinko atsižvelgdamas į jų efektyvumą ir kokybę. Produktas apima ingredientus, kurie gali padėti palaikyti energijos lygį ir prisidėti prie sveikos kūno kompozicijos.
  • Subalansuota formulė – Produktas buvo sukurtas siekiant užtikrinti subalansuotą ingredientų kiekį, kad būtų galima pasiekti norimus rezultatus be nepageidaujamų poveikių. BioTech Super Lipo gali būti puiki pagalba tiems, kurie siekia pagerinti savo treniruočių rezultatus ir bendrą fizinę būklę.
  • Patogus vartojimas – Produktas yra patogioje formoje, kuri leidžia lengvai įtraukti jį į kasdienę mitybą. Papildas gali būti vartojamas pagal rekomendacijas, suteikiant papildomą energiją ir palaikymą jūsų aktyviam gyvenimo būdui.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Rekomenduojama dozė: Vartokite pagal gamintojo nurodymus, nurodytus ant etiketės. Dažniausiai rekomenduojama vartoti produktą reguliariai, atsižvelgiant į individualius poreikius ir tikslus.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos – Kai kurie vartotojai gali patirti individualių reakcijų, tokių kaip virškinimo trakto diskomfortas. Svarbu stebėti organizmo reakciją ir pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu.
  • Nepakeičia sveikos gyvensenos – BioTech Super Lipo neturėtų būti laikomas vieninteliu sprendimu sveikatos ar kūno kompozicijos gerinimui. Efektyviam rezultatui būtina laikytis subalansuotos mitybos ir reguliariai sportuoti.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Prieš vartojant, pasitarkite su gydytoju, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti