Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Vitaminų ir mineralų kompleksas „BioTech Vegan Multivitamin“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

15,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Vegan Multivitamin – tai augalinės kilmės vitaminų ir mineralų kompleksas, kurio sudėtyje yra 12 vitaminų ir 10 mineralų. Sudėtyje nėra gyvulinės kilmės medžiagų, tad šis papildas puikiai tinka veganams ir vegetarams.

VARTOJIMAS: 1 tabletę per dieną valgio metu, užgeriant vandeniu.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 tabletėje
vitamino A 1650 µg (206% RMV)
vitamino C 120 mg (150% RMV)
vitamino D 10 µg (200%  RMV)
vitamino E 13,4 mg (112% RMV)
tiamino 3 mg (273% RMV)
riboflavino 4 mg (286% RMV)
niacino 30 mg (188% RMV)
vitamino B6 3 mg (214% RMV)
folio rūgšties 400 µg (200% RMV)
vitamino B12 25 µg (1000% RMV)
biotino 15 µg (30% RMV)
pantoteno rūgšties 10 mg (167% RMV)
kalcio 120 mg (15% RMV)
fosforo 105 mg (15% RMV)
geležies 17 mg (121% RMV)
jodo 150 µg (100% RMV)
magnio 100 mg (26% RMV)
cinko 15 mg (150% RMV)
seleno 50 µg (91% RMV)
mangano 4 mg (200% RMV)
chromo 15 µg (38% RMV)
molibdeno 15 µg (30% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS: ortofosforo rūgšties kalcio druskos, užpildas natrio karboksimetilceliuliozė, magnio oksidas, L-askorbo rūgštis, stabilizatoriai: polivinilo alkoholio-polietilenglikolio-transplantato-kopolimeras ir polivinilo alkoholis, lipnumą reguliuojančios medžiagos: talkas ir  riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, dažiklis geležies oksidai ir hidroksidai, geležies fumaratas, DL-alfa-tokoferilacetatas, lipnumą reguliuojančios medžiagos riebalų rūgščių magnio druskos ir silicio dioksidas, nikotinamidas, cinko oksidas, retinilo acetatas, cianokobalaminas, mangano sulfatas, kalcio D-pantotenatas, cholekalciferolis, tiamino mononitratas, oiridoksino hidrochloridas, riboflavinas, užpildas hidroksipropilmetilceliuliozė, pteroilmonoglutamo rūgštis, kalio jodidas, natrio selenitas, chromo (III) chloridas, natrio molibdatas, dioksidas, vario sulfatas, mangano sulfatas, cianokobalaminas, cholekalciferolis, D-biotinas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, soja, kiaušiniai, glitimas, garstyčios, sietos dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 60 tablečių (95 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Vitaminų ir mineralų kompleksas „BioTech Vegan Multivitamin“”

Custom Field Title

BioTech Vegan Multivitamin – Augalinės kilmės vitaminų ir mineralų kompleksas

BioTech Vegan Multivitamin yra maisto papildas, sukurtas veganams ir tiems, kurie laikosi augalinės kilmės mitybos. Šis kompleksas suteikia platų spektrą svarbių vitaminų ir mineralų, kurie gali padėti papildyti kasdienę mitybą ir užtikrinti tinkamą maistinių medžiagų balansą, ypač tiems, kurių mityboje trūksta gyvūninės kilmės produktų.

Svarbu: Produktas neturėtų būti vartojamas kaip pagrindinis maisto šaltinis. Laikytis rekomenduojamos paros dozės ir vartoti kartu su subalansuota mityba bei sveiku gyvenimo būdu.

Pirkinių krepšelis Uždaryti