Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Multivitaminai vaikams „BioTech One-A-Day Kids“

(1 pirkėjo atsiliepimas)
Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

14,90 

Maisto papildas tabletėse

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

One-A-Day Kids – tai vitaminų ir mineralų kompleksas vaikams nuo 4 metų. Kramtomoji tabletė susideda iš saugių ir kruopščiai atrinktų ingredientų. Sudėtyje yra 13 vitaminų ir 3 mineralai. Papildas skirtas imuninei ir nervų sistemoms, energijai, koncentracijai, raumenims bei kaulams.

VARTOJIMAS: po vieną čiulpiamą tabletę per dieną su maistu. Rekomenduojama vaikams nuo 4 metų.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 tabletėje yra:
vitamino A 200 µg (25% RMV)
vitamino B6 0,70 mg (50% RMV)
vitamino B12 0,85 μg (34% RMV)
vitamino C 51 mg (64% RMV)
vitamino D 4,3 µg (86% RMV)
vitamino E 8,3 mg (69% RMV)
vitamino K 26 μg (35% RMV)
biotino 30 µg (60% RMV)
folio rūgšties 100 µg (50% RMV)
niacino 15 mg (94% RMV)
pantoteno rūgšties 5,1 mg (85% RMV)
riboflavino 1,4 mg (100% RMV)
tiamino 1,2 mg (109% RMV)
mangano 0,85 mg (43% RMV)
seleno 21 µg (38% RMV)
cinko 4,3 mg (43% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: užpildas (izomaltas), kvapiosios medžiagos, L-askorbo rūgštis, braškių milteliai 3,7%, lipnumą reguliuojančios medžiagos (riebalų rūgščių magnio druskos, silicio dioksidas), aromato ir skonio stipriklis (glicinas ir jo natrio druska), DL-αlfa-tokoferilo acetatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas), nikotinamidas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kalcio D-pantotenatas, cinko oksidas, natrio selenitas, mangano sulfatas, stabilizatorius (arabikas), retinilo acetatas, antioksidantas (α-tokoferolis), lipnumą stabdantis agentas (kalcio fosfatai)], cholekalciferolio preparatas [kukurūzų krakmolas, stabilizatorius akacijų sakai, lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas), antioksidantai (natrio askorbatas ir tokoferolių koncentruotas ekstraktas, cholekalciferolis), riboflavinas, užpildas (hidroksipropilmetilceliuliozė), tiamino mononitratas, saldiklis (sukralozė), piridoksino hidrochloridas, fitomenadionas, kalcio L-metilfolatas, cianokobalaminas, D-biotinas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, vėžiagyviai, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 90 čiulpiamų tablečių (122 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE
PLATINTOJAS: BioTech USA Kft. 1033 Budapest, Huszti út 60., Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

1 atsiliepimas apie Multivitaminai vaikams „BioTech One-A-Day Kids“

  1. vidmantassmitas

Parašyti atsiliepimą

Custom Field Title

BioTech One-A-Day Kids yra specialiai sukurtas maisto papildas, skirtas vaikams. Šis produktas apima visus svarbiausius vitaminus ir mineralus, reikalingus vaikų augimui ir vystymuisi, užtikrinant, kad jūsų vaikas gautų reikiamų maistingų medžiagų kiekį kiekvieną dieną.

Produkto savybės:

  • Subalansuota sudėtis: BioTech One-A-Day Kids sudėtyje yra vitaminų A, C, D, E, B grupės vitaminų, taip pat mineralų, tokių kaip kalcis, geležis ir cinkas, kurie prisideda prie sveikos vaikų raidos ir stiprina imuninę sistemą.
  • Patogus kramtomosios tabletės formatas: Produktas tiekiamas kramtomųjų tablečių pavidalu, kurias vaikams patogu vartoti. Kramtomosios tabletės suteikia malonų skonį, todėl vaikai mielai jas vartoja, o tėvai gali būti ramūs dėl savo vaikų mitybos papildymo.
  • Malonus skonis: BioTech One-A-Day Kids yra malonaus skonio, todėl vaikai džiaugiasi galimybe vartoti šį papildą kasdien.
  • Patikimas gamintojas: BioTech yra žinomas ir patikimas prekės ženklas, garsėjantis aukštos kokybės maisto papildais ir griežtais gamybos standartais.

Vartotojų atsiliepimai:

Tėvai dažnai giria BioTech One-A-Day Kids už efektyvumą ir vaikų pasitenkinimą. Dauguma pastebi, kad šis produktas padeda palaikyti vaikų energiją ir bendrą savijautą.

Pirkinių krepšelis Uždaryti