Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Multivitaminai su daržovių ir vaisių ekstraktais „Sponser Daily Greens“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

29,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Daily Greens – tai augalinis maisto papildas su vitaminais ir mineralais. Jo sudėtyje yra 22 daržovių ir vaisių ekstraktai. Tinka kasdieniniam vartojimui sportuojant, studijuojant ir dirbant.

VARTOJIMAS: 2 kapsulės per dieną, užgeriant vandeniu. Antikoaguliantus vartojantys pacientai, prieš pradėdami vartoti preparatus su vitaminu K, turėtų pasitarti su gydytoju.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 2 kapsulėse yra:
provitamino A (beta karotinas) 720 µg (90% RMV)
vitamino D 7,5 µg (150% RMV)
vitamino E 7,5 µg (125% RMV)
vitamino K1 38 µg (50% RMV)
vitamino C 85 mg (105% RMV)
vitamino B1 1,1 mg (100% RMV)
vitamino B2 1,4 mg (100% RMV)
niacino 16 mg (100% RMV)
vitamino B6 1,4 mg (100% RMV)
folio rūgšties 350 µg (175% RMV)
vitamino B12 2,5 µg (100% RMV)
biotino 50 µg (100% RMV)
pantoteno rūgšties 6,0 mg (100% RMV)
cinko 5,0 mg (50% RMV)
seleno 23 µg (50% RMV)
liuteino 6 mg
RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: vitaminai (L-askorbo rūgštis, nikotinamidas, DL-alfa-tokoferilo acetatas, kalcio D-pantotenatas, beta karotenas, riboflavinas, piridoksino hidrochloridas, tiamino mononitratas, pteroilglutamo rūgštis, D-biotinas, fitomenadionas, cianokobalaminas), lipnumą reguliuojanti medžiaga (mikrokristalinė celiuliozė, silicio dioksidas), kapsulė stingdiklis hidroksipropilmetilceliuliozė, daržovių ir vaisių ekstraktai 13,2% (vynuogių kauliukai, žalioji arbata, vynuogės, pomidorai, morkos, mėlynės, brokoliai, kopūstai, svogūnai, česnakai, greipfrutai, šparagai, papajos, braškės, obuoliai, abrikosai, vyšnios, apelsinai, juodieji serbentai, alyvuogės, agurkai), liuteino esteris, cinko laktatas, seleno mielės.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

GRYNASIS KIEKIS: 90 kapsulių.
GAMINTOJAS: Sponser Sport Food AG, CH-8832 Wollerau, Šveicarija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Multivitaminai su daržovių ir vaisių ekstraktais „Sponser Daily Greens“”

Custom Field Title

Sponser Daily Greens

Aprašymas:

Sponser Daily Greens yra šveicariškas maisto papildas, skirtas lengvai ir patogiai gauti būtinas maistingas medžiagas iš daržovių ir žaliųjų augalų. Šis produktas tiekiamas tablečių pavidalu, idealiai tinka tiems, kurie nori papildyti savo mitybą antioksidantais, vitaminu C ir kitomis vertingomis medžiagomis, kad palaikytų bendrą sveikatą ir gerą savijautą.

Produkto savybės:

  • Platus daržovių spektras: Sponser Daily Greens sudėtyje yra įvairių žaliųjų daržovių ir augalų, kurie teikia organizmui vertingas maistines medžiagas, padedančias palaikyti energiją, imuninę sistemą ir bendrą organizmo funkcionavimą.
  • Antioksidantų šaltinis: Šiame produkte gausu antioksidantų, kurie padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso ir palaiko organizmo atsparumą.
  • Patogus vartojimas: Sponser Daily Greens tiekiamas tablečių pavidalu, leidžiančiu lengvai dozuoti ir vartoti bet kur ir bet kada. Tai suteikia galimybę greitai integruoti papildą į savo kasdienę rutiną.
  • Šveicariškas produktas: Sponser Daily Greens yra pagamintas Šveicarijoje, šalyje, garsėjančioje aukštos kokybės maisto papildų gamyba ir griežtais kokybės standartais.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai giria Sponser Daily Greens už efektyvumą ir patogumą. Dauguma pastebi, kad šis produktas padeda jaustis energingesniems ir geriau apsaugoti organizmą nuo ligų.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1–2 tabletes per dieną, geriausiai su maistu, laikantis gamintojo nurodymų.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, gali pasireikšti individualios reakcijos. Prieš vartojimą rekomenduojama pasitarti su gydytoju, ypač jei turite sveikatos sutrikimų ar vartojate kitus vaistus.
  • Galimas skonis: Nors tablečių skonis dažniausiai yra neutralus, kai kurie vartotojai gali norėti geresnio skonio, todėl svarbu prisiminti, kad tabletes galima gerti su vandeniu ar kitu gėrimu.
Pirkinių krepšelis Uždaryti