Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Aminorūgštis glutaminas „Baltų Galia L-Glutamine“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

11,90 21,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Glutaminas – viena iš populiariausių vienetinių amino rūgščių naudojamų sporte.

VARTOJIMAS: 1 arbatinis šaukštelis miltelių (5 g) išmaišomas 100-200 ml vandens. Gerti 1-3 porcijas per dieną į tuščią skrandį.

Jėgos sporto šakos (tarp jų ir lengvosios atletikos jėgos rūšys): 5 g ryte tik nubudus, 5 g iškart po treniruotės ir 5 g prieš miegą. Ne treniruočių dienomis gerti 5 g ryte ir 5 g prieš miegą. Miltelius supilti po liežuviu ir užgerti vandeniu. Kurso trukmė 21 diena, po to daroma 14 dienų pertrauka.

Ištvermės sporto šakos: 5 g ryte tik nubudus ir 5 g iš karto po treniruotės. Ne treniruočių dienomis gerti 5 g ryte ir 5 g prieš miegą. Miltelius supilti po liežuviu ir užgerti vandeniu arba angliavandenių gėrimu. Kurso trukmė 21 diena, po to daroma 14 dienų pertrauka.

Organizmui atsigauti po traumų ar operacijų: naudoti 5 g po kineziterapijos, fizioterapijos ar gydomosios mankštos užsiėmimų. Gulinčiam ligoniui naudoti 5 g ryte ir 5 g vakare, į tuščią skrandį. Tikslesnes dozes nustato mitybologijos specialistas, kineziterapeutas arba gydytojas.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 5 g  (1 arbatinis šaukštelis)
L-glutamino 5 g

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: L-glutaminas.

Nėra maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25˚ C temperatūroje.

GRYNASIS KIEKIS: 200 g (40 porcijų), 500 g (100 porcijų).
PLATINTOJAS LIETUVOJE: UAB “Baltų galia”, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Aminorūgštis glutaminas „Baltų Galia L-Glutamine“”

Custom Field Title

Baltų Galia L-Glutamine – L-glutamino milteliai (Maisto papildas)

Baltų Galia L-Glutamine yra aukštos kokybės maisto papildas, kuriame yra grynas L-glutamino miltelių pavidalas. Šis produktas skirtas palaikyti raumenų atsistatymą ir baltymų sintezę.

Privalumai:

  • Grynas L-glutaminas: Baltų Galia L-Glutamine suteikia gryną L-glutamino formą, kuri gali padėti palaikyti raumenų atsistatymą po intensyvių fizinių krūvių.
  • Lengvas įsisavinimas: Miltelių pavidalas leidžia lengvai sumaišyti su skysčiais, kas užtikrina greitą ir efektyvų įsisavinimą organizme.
  • Palaikymas po treniruočių: Šis produktas gali padėti mažinti raumenų nuovargį ir skatinti greitesnį atsigavimą po intensyvių treniruočių.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Atsigavimas: Vartotojai pastebi, kad Baltų Galia L-Glutamine padeda greičiau atsigauti po treniruočių ir mažina raumenų skausmą.
  • Patogumas: Miltelių forma leidžia lengvai dozoti ir vartoti produktą, sumaišant su vandeniu arba mėgstamu gėrimu.

Trūkumai:

  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualios organizmo reakcijos ir treniruočių intensyvumo.
  • Skonis: Kai kurie vartotojai gali pastebėti specifinį miltelių skonį, kuris gali būti ne visiems malonus, tačiau jis lengvai paslepiamas maišant su kitais gėrimais.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir nėra maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį sveikos gyvenimo būdo rutinos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote, ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti