Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Karnitino kompleksas „Scitec Carni Complex“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

24,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Carni Complex – tai karnitino kompleksas, sudarytas iš dviejų karnitino formų: L-karnitino L-tartarato ir Acetil-L-karnitino. Viso vienoje kapsulėje yra 820 mg L-karnitino.

VARTOJIMAS: 1 kapsulė per dieną, užgeriant stikline vandens.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 tabletėje
L-karnitino L-tartrato 1000 mg
Acetil-L-karnitino 200 mg
viso L-karnitino 820 mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: L-karnitinas L-tartratas 72%, acetil-L-karnitinas 14%, kapsulės apvalkalas [želatina, glazūravimo medžiaga (šelakas), dažikli (geležies oksidai ir hidroksidai), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (amonio hidroksidas, kalio hidroksidas)], lipnumą reguliuojanti medžiaga (riebalų rūgščių magnio druskos).

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušinis, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, žuvys ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.

GRYNASIS KIEKIS: 60 kapsulių (82 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Karnitino kompleksas „Scitec Carni Complex“”

Custom Field Title

Scitec Carni Complex – tai pažangus maisto papildas, sukurtas siekiant padėti optimizuoti riebalų deginimo procesus ir energijos lygį organizme. Šis produktas yra ypač naudingas tiems, kurie siekia palaikyti sveiką kūno svorį ir pagerinti fizinį našumą.

Produkto savybės:

  • L-karnitinas – Pagrindinis produkto komponentas, kuris padeda transportuoti riebalų rūgštis į mitochondrijas, kur jos paverčiamos energija. Tai gali padėti optimizuoti riebalų deginimo procesus organizme.
  • L-karnitino formos – Scitec Carni Complex sudėtyje yra įvairių L-karnitino formų, įskaitant L-karnitino tartratą ir acetil-L-karnitiną. Šios formos gali turėti skirtingą poveikį organizmui, prisidedant prie geresnio riebalų oksidacijos ir energijos gamybos.
  • Aukštos kokybės ingredientai – Produkto formulė apima aukštos kokybės L-karnitiną, kuris užtikrina gerą įsisavinimą ir veiksmingumą.
  • Patogus vartojimas – Scitec Carni Complex tiekiamas tablečių pavidalu, kuris yra patogus vartoti ir lengvai dozuojamas.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Rekomenduojama vartoti 1-2 tabletes per dieną, pageidautina prieš fizinį krūvį arba tuščiu skrandžiu.

Trūkumai:

  • Kaina – Aukštos kokybės ingredientai gali lemti didesnę produkto kainą lyginant su kitais L-karnitino papildais rinkoje.
  • Ne visiems efektyvus – Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo individualios organizmo reakcijos ir gyvenimo būdo.

Pastaba: Norint pasiekti geriausių rezultatų, šį produktą rekomenduojama naudoti kaip dalį subalansuotos mitybos ir reguliaraus fizinio aktyvumo. Prieš pradėdami vartoti bet kokį maisto papildą, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu, ypač jei turite sveikatos sutrikimų arba vartojate kitus vaistus.

Įspėjimas: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas.

Pirkinių krepšelis Uždaryti