Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kolageno milteliai „Scitec Collagen Xpress“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

38,90 

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Collagen Xpress – tai kolageno milteliai su hialiurono rūgštimi ir vitaminu C. Kolagenas yra labai svarbus baltymas, kuris plačiai naudojamas ne tik sveikatos, bet ir grožio pasaulyje. Jis yra esminis ląstelių atsinaujinimo komponentas ir sudaro didžiąją dalį odos, sąnarių kremzlių, kaulų, tad yra siejamas su odos, plaukų, nagų, jungiamųjų audinių, sąnarių būklės gerinimu.

VARTOJIMAS: 1 porciją (19 g miltelių – 2 ¼ kaušelio) maišyti su 450 ml vandens. Vartoti po 1 porciją per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 porcija – 19 g
vitamino C 81 mg (101% RMV)
kolageno 1500 mg
hialiurono rūgšties 107 mg
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Vaisių punčo skonio: hidrolizuotas kolagenas 79%, kvapiosios medžiagos, rūgštinguą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis ir citrinų rūgštis, druska, hidrolizuoti kremzlių milteliai 0,63%, hialiurono rūgštis 0,62%, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, L-askorbo rūgštis, dažikliai: karminas ir briliantinis mėlynasis FCF.

Granato ir greipfruto skonio: hidrolizuotas kolagenas 79%, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis ir citrinų rūgštis, inulinas, burokėlių šaknies koncentrato milteliai (maltodekstrinas, burokėlių šaknies koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), druska, hidrolizuoti kremzlių milteliai 0,63%, hialiurono rūgštis 0,62%, L-askorbo rūgštis, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K,  dažiklis amoniakinė karamelė.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS SVORIS: 475 g (25 porcijų po 19 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kolageno milteliai „Scitec Collagen Xpress“”

Custom Field Title

Scitec Collagen Xpress – efektyvus maisto papildas, skirtas odos, plaukų, nagų ir jungiamųjų audinių sveikatai palaikyti. Šie kolageno milteliai yra praturtinti hialurono rūgštimi ir vitaminu C, kurie kartu prisideda prie odos elastingumo ir drėkinimo.

Produkto savybės:

  • Kolagenas: Scitec Collagen Xpress yra pagrįstas aukštos kokybės kolageno milteliais, kurie padeda išlaikyti odos stangrumą ir elastingumą. Kolagenas yra esminis baltymas, atsakingas už odos struktūrą ir atsinaujinimą.
  • Hialurono rūgštis: Šis produktas papildytas hialurono rūgštimi, kuri yra žinoma dėl savo gebėjimo sulaikyti drėgmę odoje ir palaikyti jos hidrataciją. Hialurono rūgštis taip pat gali padėti sumažinti raukšlių matomumą ir pagerinti odos tekstūrą.
  • Vitaminas C: Vitaminas C yra svarbus antioksidantas, kuris prisideda prie kolageno sintezės organizme. Jis taip pat padeda apsaugoti odą nuo oksidacinio streso ir skatina sveiką odos išvaizdą.
  • Greitas paruošimas: Miltelių pavidalas leidžia lengvai ir greitai paruošti gėrimą. Tai patogus būdas papildyti savo mitybą vertingomis medžiagomis, be būtinybės vartoti tabletes ar kapsules.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai giria Scitec Collagen Xpress už jo veiksmingumą ir patogumą. Daugelis pastebi, kad oda tampa labiau hidratuota, stangri ir elastinga, taip pat pagerėja bendras odos išvaizda. Produktas yra ypač vertinamas už jo skonį ir greitą paruošimą.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Paprastai rekomenduojama vartoti pagal gamintojo nurodymus. Vieną porciją miltelių ištirpinkite vandenyje ar kituose skysčiuose pagal nurodymus ant pakuotės.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, gali būti individualių reakcijų. Jei esate alergiškas tam tikriems ingredientams arba turite sveikatos problemų, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.
  • Kaina: Kolageno ir hialurono rūgšties papildai gali turėti aukštesnę kainą dėl jų sudėtyje esančių veikliųjų medžiagų, tačiau tai atspindi produkto kokybę ir efektyvumą.

Pastaba: Scitec Collagen Xpress neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojimą, ypač jei turite sveikatos problemų arba vartojate kitus vaistus, pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti