Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skystos aminorūgštys „Nutrend Amino Power Liquid“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

14,90 23,90 

Nutrend Amino Power Liquid – Skystas aminorūgščių kompleksas (Maisto papildas)

Nutrend Amino Power Liquid yra maisto papildas, pateikiamas skystoje formoje, skirtas papildyti jūsų mitybą aminorūgštimis. Šis produktas suteikia svarbių aminorūgščių kompleksą, kuris gali būti naudingas palaikant raumenų funkciją ir gerinant fizinę būklę.

Privalumai:

  • Skysta forma: Nutrend Amino Power Liquid pateikiamas skystoje formoje, kuri gali būti lengvai vartojama ir greitai įsisavinama organizme. Skysti papildai dažnai geriau absorbuojami nei tabletės ar milteliai.
  • Aminorūgščių kompleksas: Produktas suteikia įvairias aminorūgštis, įskaitant esmines ir neesmines, kurios yra svarbios baltymų sintezei, raumenų atsigavimui ir fiziniam veiklumui.
  • Greitas veikimas: Skysta forma užtikrina, kad aminorūgštys greitai patektų į organizmą, padėdamos palaikyti raumenų funkciją ir atsistatymą po fizinio krūvio.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Lengvas vartojimas: Vartotojai dažnai giria Nutrend Amino Power Liquid už patogumą vartojant, nes skystis lengvai įtraukiamas į kasdienį racioną ir gali būti geriamas tiesiogiai arba maišomas su kitais gėrimais.
  • Greitas įsisavinimas: Kai kurie vartotojai pastebi, kad skystos formos aminorūgščių kompleksas greitai veikia ir padeda greitai atsigauti po treniruočių.

Trūkumai:

  • Skonis: Kai kuriems vartotojams skystas papildas gali turėti specifinį skonį, kuris gali būti ne visiems malonus.
  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualios organizmo reakcijos, treniruočių intensyvumo ir bendros sveikatos būklės.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą, ir nėra maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį sveikos gyvenimo būdo rutinos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote, ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Amino Power Liquid – tai pilnas aminorūgščių spektras, greitai pasisavinamoje, skystoje formoje. Pagrindinis šio papildo aminorūgščių šaltinis yra baltymų hidrolizatas, kuris pasižymi aukšta biologine verte ir greitu pasisavinimu. Be to, sudėtyje yra padidintas L-arginino ir L-ornitino kiekis.

VARTOJIMAS: po 40 ml 1 – 2 kartus per dieną. Geriausia vartoti tarp valgių arba prieš einant miegoti. 40 ml produkto skiesti su 250 ml vandens. Rekomenduojama naudotis matavimo kaušeliu, pavartojus – išplauti vandeniu. Atidarytą laikyti ne aukštesnėje kaip 10°C temperatūroje ir suvartoti per 2 mėnesius. Prieš vartojimą suplakti.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 100 ml produkto 40 ml produkto
Kalorijų
563 kJ/133 kcal
225 kJ/53 kcal
Baltymų
31 g
12,4 g
Angliavandenių
0 g
0 g
kuriuose cukrų
0 g
0 g
Riebalų
0,2 g
0,06 g
kuriuose sočiųjų rieb. rūg.
0 g
0 g
Skaidulų
0 g
0 g
Druskos
0,3 g
0,1 g
AMINORŪGŠTYS:
L-alanino
1634 mg
654 mg
L-arginino
4266 mg
1706 mg
L-asparto rūgšties
1670 mg
668 mg
L-cisteino
10 mg
4 mg
L-glutamo rūgšties
3978 mg
1591 mg
Glicino
3848 mg
1539 mg
L-histidino
418 mg
167 mg
Hidroksilizino
216 mg
86 mg
Hidroksiprolino
2052 mg
821 mg
L-izoleucino
596 mg
238 mg
L-leucino
1272 mg
509 mg
L-lizino
1256 mg
502 mg
L-metionino
404 mg
162 mg
L-fenilalanino
730 mg
292 mg
L-prolino
2866 mg
1146 mg
L-serino
1058 mg
423 mg
L-treonino
632 mg
253 mg
L-tirozino
548 mg
219 mg
L-valino
960 mg
384 mg
L-triptofano
80 mg
32 mg
L-ornitino
2370 mg
948 mg

Porcijų skaičius pakuotėje: 12,5 (500 ml), 25 (1000 ml).

SUDEDAMOSIOS DALYS: vanduo, jautienos želatinos hidrolizatas, kazeino hidrolizatas PeptoPro®, L-arginino hidrochloridas, L-ornitino hidrochloridas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, saulėgrąžų aliejus, kvapioji medžiaga, dažikliai: E 160a ir E160e, saldikliai: acesulfamas K ir sukralozė, konservantai: sorbo rūgštis ir natrio benzoatas, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai.

ALERGENAS: laktozė. 

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinka vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 1000 ml (25 porcijos po 40 ml), 500 ml (12,5 porcijos po 40 ml).
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS:  “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skystos aminorūgštys „Nutrend Amino Power Liquid“”

Custom Field Title

Nutrend Amino Power Liquid – Esminių aminorūgščių skystas kompleksas (Maisto papildas)

Nutrend Amino Power Liquid yra maisto papildas, pateikiamas skystos formos, kuriame yra esminių aminorūgščių kompleksas. Šis produktas skirtas tiems, kurie nori papildyti savo mitybą esminėmis aminorūgštimis greitai įsisavinamu skysčiu.

Privalumai:

  • Esminės aminorūgštys: Nutrend Amino Power Liquid suteikia svarbias esmines aminorūgštis, kurios yra būtinos baltymų sintezei ir raumenų funkcijai.
  • Greitas įsisavinimas: Skysta forma leidžia greitai įsisavinti aminorūgštis, kas gali būti naudinga tiek treniruočių metu, tiek po jų.
  • Patogus vartojimas: Skystas pavidalas suteikia galimybę greitai ir lengvai gauti aminorūgščių dozę be papildomo paruošimo.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Greitas poveikis: Vartotojai dažnai pastebi, kad skystas pavidalas leidžia greitai gauti aminorūgščių, kas gali padėti pagerinti atsistatymą po treniruočių.
  • Lengvas vartojimas: Daugelis vartotojų giria produkto patogumą ir lengvumą naudoti, ypač kai nėra galimybės vartoti miltelių arba tablečių.

Trūkumai:

  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo asmeninės organizmo reakcijos ir fizinio krūvio intensyvumo.
  • Kainos aspektas: Skystas pavidalas gali būti brangesnis nei milteliai ar tabletės, todėl gali būti mažiau ekonomiškas pasirinkimas.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, o ne maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti