Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Riebiosios rūgštys „Scitec Omega 3“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

15,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Omega 3 – tai taip vadinami gerieji riebalai. Šioje esminių riebalų formulėje yra EPR ir DHR riebiųjų rūgščių, kurios padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje, taip pat EPR ir DHR svarbios normaliai širdies veiklai. Vos dvi kapsulės per dieną suteiks reikalingą šių esminių riebiųjų rūgščių kiekį.

VARTOJIMAS: po 1 kapsulę 2 kartus per dieną su maistu.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 2 kapsulėse
Žuvies taukų kuriuose: 2000 mg
Omega-3 riebalų rūgščių 600 mg
Eikozapentaeninės rūgšties (EPR) 331 mg
Dokozaheksaeninės rūgšties (DHR) 207 mg
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 50 (100 kaps.).

SUDEDAMOSIOS DALYSžuvų taukų ruošinys (žuvų taukai, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas, saulėgrąžų aliejus), želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, vanduo.

ALERGENAI. Žuvys. Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.

GRYNASIS KIEKIS: 100 kapsulių (148,8 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Riebiosios rūgštys „Scitec Omega 3“”

Custom Field Title

Scitec Omega 3 yra aukštos kokybės maisto papildas, kurio sudėtyje yra esminių riebalų rūgščių, EPR (eikozapentaeno rūgšties) ir DHR (dokozaheksaeno rūgšties). Šios omega-3 riebalų rūgštys yra būtinos organizmui, kad būtų palaikoma bendra sveikata ir gerovė.

Produkto savybės:

  • Esminės riebalų rūgštys: Scitec Omega 3 yra puikus EPR ir DHR šaltinis. EPR ir DHR yra omega-3 riebalų rūgštys, kurios vaidina svarbų vaidmenį širdies ir kraujagyslių sveikatai, smegenų funkcijai ir bendram organizmo būklei.
  • Šaltinis: Šis produktas gaminamas iš aukštos kokybės žuvų taukų, kurie yra griežtai apdorojami, kad būtų pašalintos nepageidaujamos medžiagos ir užtikrinta aukšta grynumo kokybė.
  • Sveikatos nauda: Reguliarus omega-3 riebalų rūgščių vartojimas gali padėti palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje, mažinti uždegiminius procesus, gerinti širdies ir kraujagyslių sveikatą bei padėti išlaikyti gerą smegenų funkciją.
  • Patogus vartojimas: Scitec Omega 3 pateikiamas kapsulių formoje, kurios yra lengvai vartojamos ir patogios nešiotis.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai giria Scitec Omega 3 už jo efektyvumą ir aukštą kokybę. Dauguma pastebi pagerėjusią širdies sveikatą ir bendrai geresnę savijautą, taip pat sumažėjusį uždegimų dažnį.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1-2 kapsules per dieną, geriausia su maistu, užgeriant vandeniu. Tikslų kiekį gali nustatyti gydytojas arba dietologas, priklausomai nuo individualių poreikių ir sveikatos tikslų.

Trūkumai:

  • Kaina: Kai kurie vartotojai gali pastebėti, kad Scitec Omega 3 kaina yra aukštesnė nei kai kurių kitų panašių produktų, tačiau dauguma mano, kad tai atspindi produkto kokybę ir efektyvumą.
  • Galimas žuvų kvapas: Kai kurie vartotojai gali jausti žuvų kvapą ar skonį, nors tai dažnai būna minimalu, nes produktas yra apdorotas, kad sumažintų nemalonius kvapus.

Pastaba: Scitec Omega 3 neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš pradedant vartoti šį produktą, rekomenduojama pasitarti su gydytoju, ypač jei turite sveikatos sutrikimų arba vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti