Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skaidulų kompleksas „BioTech Fiber Complex“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

12,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Fiber Complex – tai skaidulos vaisinių kramtomų tablečių formoje. Sudėtyje yra inulinas ir chromas, kuris padeda palaikyti normalią maistinių makromedžiagų apykaitą ir gliukozės koncentraciją kraujyje.

VARTOJIMAS: 3 x 2 kramtomos tabletės per dieną prieš maistą, užgeriant stikline vandens.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 6 kapsulėse
inulino 3,1 g
  kuriame skaidulų 2,7 g
chromo 19 µg (47% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: užpildas izomaltas, inulinas 32,5%, lipnumą reguliuojančios medžiagos: riebalų rūgščių magnio druskos ir silicio dioksidas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, saldiklis (sukralozė), chromo (III) chloridas (0,001%).

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas,kiaušiniai, glitimas, soja, vėžiagyviai, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 120 kramtomų kapsulių (192 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skaidulų kompleksas „BioTech Fiber Complex“”

Custom Field Title

BioTech Fiber Complex – tai aukštos kokybės maisto papildas, skirtas palaikyti virškinimo sistemos sveikatą ir bendrą gerovę. Šis produktas sujungia įvairias skaidulas, kurios gali padėti pagerinti virškinimo funkcijas ir prisidėti prie optimalaus kūno svorio valdymo.

Produkto savybės:

  • Pluoštų kompleksas – BioTech Fiber Complex sudėtyje yra įvairių skaidulų rūšių, įskaitant tirpius ir netirpius pluoštus. Tirpios skaidulos gali padėti reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir sumažinti cholesterolio lygį, o netirpios skaidulos gali pagerinti žarnyno peristaltiką ir užtikrinti reguliarų išmatų pašalinimą.
  • Pagalba virškinimui – Reguliarus pluošto vartojimas gali prisidėti prie sveikesnio virškinimo proceso, sumažinti vidurių užkietėjimą ir palaikyti normalų žarnyno veikimą.
  • Mažina alkio jausmą – Pluoštas gali padėti ilgiau jaustis sotam, todėl tai gali būti naudinga kontroliuojant apetitą ir palaikant sveiką kūno svorį.
  • Patogus vartojimas – Produkto formulė yra miltelių pavidalu, lengvai maišoma su vandeniu ar kitais gėrimais, todėl ją patogu vartoti bet kur ir bet kada.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Rekomenduojama vartoti 1–2 šaukštus (apie 5–10 g) per dieną, geriausiai su stikline vandens ar kito gėrimo. Palaipsniui didinkite dozę, kad organizmas galėtų prisitaikyti prie padidėjusio skaidulų kiekio.

Trūkumai:

  • Virškinimo sutrikimai – Kai kurie vartotojai gali patirti vidurių pūtimą, dujų kaupimąsi ar viduriavimą, ypač jei pluošto kiekis buvo didinamas greitai.
  • Gali sukelti dehidrataciją – Didelis skaidulų kiekis gali padidinti vandens poreikį, todėl svarbu gerti pakankamai vandens, kad būtų išvengta dehidratacijos.
  • Ne visiems tinkamas – Asmenys su tam tikromis virškinimo problemomis, kaip jautrumas pluoštui ar specifinės virškinimo ligos, gali turėti skirtingą reakciją į produktą.

Pastaba: Prieš pradedant vartoti BioTech Fiber Complex, rekomenduojama pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu, ypač jei turite virškinimo sutrikimų arba vartojate vaistus.

Įspėjimas: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas.

Pirkinių krepšelis Uždaryti