Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skaidulų kompleksas „BioTech Fiber Mix“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

15,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Fiber Mix – tai paruošiamas gėrimas su įvairių augalų skaidulomis. Gliukomananas padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.  Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 4 g gliukomanano.

VARTOJIMAS: 1 porciją miltelių (5 g = 1 pilnas kaušelis = 2 arbatiniai šaukšteliai) maišyti su 200 ml vandens ar kitu gėrimu. Patartina naudotis plaktuve. Vartoti 3 porcijas per dieną su daug skysčių.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 100 g 5 g 15 g
Kalorijų 831 kJ 206 kcal 42 kJ 10 kcal 125 kJ 31 kcal
Riebalų <0,5 g <0,5 g <0,5 g
 kuriuose sočiųjų riebalų rūgščių 0 g 0 g 0 g
Angliavandenių 7,3 g <0,5 g 1,1 g
kuriuose cukrų 6,6 g  <0,5 g 1,1 g
skaidulinių medžiagų 56 g 4,3 g 13 g
Baltymų 0,9 g <0,5 g <0,5 g
Druskos 0,15 g <0,01 g 0,02 g
*Maistingumo deklaracija nurodyta produkto paruošto su vandeniu.
AKTYVIOS MEDŽIAGOS 5 g 15 g
Inulino 2567 mg 7700 mg
Gliukomanano 1333 mg 4000 mg
Citrusinių vaisių skaidulos 400 mg 1200 mg
Gysločio luobelės miltelių 333 mg 998 mg
Fruktooligosacharidų 300 mg 900 mg

SUDEDAMOSIOS DALYS: inulinas 51,3%, gliukomananas 26,7%  (iš leopardinio amorfofalo gumbų) (sudėtyje yra sieros dioksido), citrusinių vaisių skaidulos 8%, gysločio luobelės milteliai 7% (balkšvasis gyslotis, sėklos), fruktooligosacharidai 6%, lipnumą reguliuojanti medžiaga (silicio dioksidas). 

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, vėžiagyviai, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai. Gali būti lubinų, sezamo pėdsakų garstyčių ir sėklų.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą.

ĮSPĖJIMAI: Negeriant pakankamai skysčių, produktu galima užspringti. Gerkite daug vandens, kad įsitikintumėte, jog produktas pasiekia skrandį. Nerekomenduojama žmonėms, turintiems rijimo problemų, turintiems sveikatos sutrikimų ir (arba) vartojantiems vaistus bei kitus pluošto produktus.

GRYNASIS KIEKIS: 225 g (45porcijos po 5 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skaidulų kompleksas „BioTech Fiber Mix“”

Custom Field Title

BioTech Fiber Mix – tai išskirtinis skaidulų papildas, sukurtas remiantis pažangia technologija, siekiant padėti palaikyti virškinimo sistemos sveikatą ir gerovę. Šis produktas teikia vertingą skaidulų šaltinį, kuris gali padėti reguliuoti virškinimo procesus ir palaikyti bendrą organizmo sveikatą.

Produkto savybės:

  • Kokybiškos skaidulos – BioTech Fiber Mix yra praturtintas įvairių tipų skaidulomis, kurios gali prisidėti prie efektyvesnio virškinimo proceso ir sveikesnio žarnyno mikrobiomo. Skaidulos padeda pagerinti žarnyno funkciją ir reguliuoti išmatų konsistenciją.
  • Kompleksinė formulė – Ši formulė sujungia skirtingas skaidulų formas, įskaitant tirpiąsias ir netirpiąsias skaidulas, kurios veikia kartu, kad suteiktų įvairiapusišką naudą organizmui.
  • Patogus vartojimas – Produkto miltelių forma leidžia lengvai sumaišyti su įvairiais skysčiais ar maisto produktais, todėl jį patogu vartoti kasdien.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Rekomenduojama vartoti 1–2 šaukštus produkto per dieną, sumaišytus su vandeniu, sultimis ar jogurtu. Geriausiai vartoti kartu su maistu, siekiant išvengti virškinimo trakto diskomforto.

Trūkumai:

  • Gali sukelti diskomfortą – Kai kurie vartotojai gali patirti pilvo pūtimą, dujų kaupimąsi ar kitą virškinimo trakto diskomfortą, ypač pradedant vartoti didesnes dozes. Rekomenduojama pradėti nuo mažesnės dozės ir palaipsniui didinti.
  • Individualus jautrumas – Kai kurie asmenys gali būti jautrūs tam tikroms skaidulų rūšims arba gali patirti alergines reakcijas. Jei pastebėjote bet kokius nepageidaujamus simptomus, nutraukite vartojimą ir kreipkitės į sveikatos priežiūros specialistą.
  • Nepakeičia įvairios mitybos – Nors skaidulos yra svarbi mitybos dalis, BioTech Fiber Mix neturėtų būti naudojamas kaip vienintelis šaltinis skaidulų. Įtraukite į savo mitybą įvairius šviežius vaisius, daržoves ir viso grūdo produktus.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamų dozių ir pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu prieš pradedant vartoti, jei turite sveikatos problemų arba vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti