Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skystas karnitinas „BioTech L-Carnitine + Chrome“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

19,50 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

L-Carnitine + Chrome pagrindą sudaro skystos formos L-karnitinas ir chromas. Vienoje porcijoje yra 1050 mg L-karnitino ir 150 µg chromo. Šis produktas yra skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms, siekiantiems kontroliuoti savo kūno svorį. Skysta produkto forma leidžia geriau ir greičiau pasisavinti sudedamąsias medžiagas.

Chromas – svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai ir normaliai gliukozės koncentraciją kraujyje palaikyti.

Pantoteno rūgštis (vitaminas B5)  – svarbi normaliai steroidinių hormonų, vitamino D ir kai kurių neuromediatorių sintezei ir apykaitai. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį bei yra svarbi normaliai protinei veiklai.

VARTOJIMAS. 15 ml koncentrato skiesti su 300 ml vandens. Vartoti 1-2 porcijas per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 porcijoje – 15 ml 100 ml
Kalorijų 22 kJ/5 kcal 145 kJ/34 kcal
Baltymų 1,05 g 7 g
Angliavandenių 0 g  0 g
Riebalų 0 g  0 g
L-karnitino 1,05 g 7 g
Chromo 150 µg (375% RMV) 1 mg (2500% RMV)
Pantoteno rūgšties (vitamino B5) 7,5 mg (125% RMV) 50 mg (555% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 33 (500 ml).
Maisto papildas.

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Apelsinų skoniovanduo, L-karnitinas (7%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, konservantai kalio sorbatas ir natrio benzoatas, kalcio D-pantotenatas, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K,   chromo (III) chloridas, dažikliai*: tartrazinas ir saulėlydžio geltonasis FCF.

*Dažikliai tartrazinas ir saulėlydžio mėlynasis FCF gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 500 ml (33 porcijos po 15 ml).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE.
PLATINTOJAS: BioTech USA™, JLM PowerLine Kft.1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skystas karnitinas „BioTech L-Carnitine + Chrome“”

Custom Field Title

BioTech L-Carnitine + Chrome – tai skystas L-karnitino ir chromo koncentratas, sukurtas kaip maisto papildas, skirtas lieknėjimui ir sveikatai palaikyti. Šis produktas derina aukštos kokybės L-karnitiną su chromu, kad suteiktų jums efektyvų pagalbininką jūsų svorio kontrolės ir energijos palaikymo programose.

Produkto savybės:

  • L-Karnitinas – L-karnitinas yra aminorūgštis, kuri padeda organizmui paversti riebalus į energiją. Jis vaidina svarbų vaidmenį riebalų metabolizme ir gali padėti didinti energijos lygį bei fizinį efektyvumą. Skystas pavidalas užtikrina greitą įsisavinimą ir patogų vartojimą.
  • Chromas – Chromas yra svarbus mikroelementas, kuris prisideda prie normalaus makroelementų apykaitos reguliavimo. Jis gali padėti palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje, todėl gali būti naudingas siekiant valdyti apetitą ir angliavandenių troškimus. Tai gali padėti palaikyti stabilų cukraus lygį kraujyje ir prisidėti prie efektyvesnio svorio kontrolės.
  • Skystas koncentratas – Produktas pateikiamas skystoje formoje, kas leidžia greitą ir lengvą įsisavinimą organizme. Skystas pavidalas taip pat suteikia patogumą, nes galite lengvai dozuoti produktą pagal savo poreikius.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Vartokite 10 ml (1 šaukštelis) per dieną, pageidautina prieš fizinį krūvį ar kaip nurodyta ant produkto etiketės. Laikykitės gamintojo nurodymų dėl dozavimo ir vartojimo.

Trūkumai:

  • Individuali reakcija – Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualių organizmo ypatybių. Jei pastebėsite nepageidaujamų reakcijų, nutraukite vartojimą ir kreipkitės į gydytoją.
  • Ne vienintelis sprendimas – BioTech L-Carnitine + Chrome neturėtų būti laikomas vieninteliu sprendimu svorio kontrolei ar energijos didinimui. Subalansuota mityba ir aktyvus gyvenimo būdas yra svarbūs norint pasiekti geriausius rezultatus.
  • Rezultatų variabilumas – Produkto poveikis gali skirtis nuo žmogaus iki žmogaus. Nors BioTech L-Carnitine + Chrome yra efektyvus papildas, jo veiksmingumas gali priklausyti nuo individualių veiksnių.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Prieš vartojant produktą, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti