Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skystas karnitinas „BioTech L-Carnitine Liquid 100000“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

28,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

L-Carnitine Liquid 100000 – tai didelės koncentracijos skystos formos L-karnitinas, papildytas žaliosios arbatos ekstraktu, inulinu ir B grupės vitaminais. Vienoje porcijoje net 2000 mg L-karnitino. Papilde esantys B grupės vitaminai yra svarbūs normaliai energinių medžiagų apykaitai, nervų sistemos veiklai bei padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

VARTOJIMAS: 1 kaušelis (10 ml) 30 minučių prieš treniruotę.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 kaušelyje – 10 ml 100 ml 
Energinė vertė 37 kJ/9 kcal 366 kJ/86 kcal
Baltymų 2 g 20 g
Angliavandenių  0 g 0 g
Riebalų  0 g 0 g
Skaidulinių medžiagų 0,1 g 1 g
L-karnitino 2000 mg 20 g
Inulino 100 mg 1000 mg
Žaliosios arbatos ekstrakto 10 mg 100 mg
Tiamino (vit. B1) 1,4 mg (127% RMV) 14 mg (1270% RMV)
Niacino (vit. B3) 18 mg (112% RMV) 180 mg (1120% RMV)
Pantoteno rūgšties (vit. B5) 6,5 mg (108% RMV) 65 mg (1080% RMV)
Vitamino B6 4 mg (286% RMV) 40 mg (2860% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Vyšnių skonio: vanduo, L-karnitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, konservantai: kalio sorbatas ir natrio benzoatas, kvapioji medžiaga, žaliosios arbatos ekstraktas, inulinas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, kalcio D-pantotenatas, nikotinamidas,  dažikliai: azorubinas* ir briliantinis mėlynasis FCF. *Dažiklis azorubinas gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį).

Obuolių skoniovanduo, L-karnitinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, konservantai: kalio sorbatas ir natrio benzoatas, kvapioji medžiaga, žaliosios arbatos ekstraktas, inulinas, tiamino hidrochloridas, piridoksino hidrochloridas, kalcio D-pantotenatas, nikotinamidas,  dažikliai: chinolino geltonasis* ir briliantinis mėlynasis FCF.  *Dažiklis chinolino geltonasis gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį).

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu. Netinka nėščioms ir maitinančioms moterims.

GRYNASIS KIEKIS: 500 ml (50 porcijų po 10 ml).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skystas karnitinas „BioTech L-Carnitine Liquid 100000“”

Custom Field Title

BioTech L-Carnitine Liquid 100000 – tai didelės koncentracijos skystas L-karnitino papildas, papildytas žaliosios arbatos ekstraktu ir vitaminais, skirtas efektyviam riebalų metabolizmui ir energijos palaikymui. Šis produktas suteikia greitą ir patogų būdą papildyti savo mitybą L-karnitinu ir kitomis naudingomis medžiagomis.

Produkto savybės:

  • Didelės koncentracijos L-Karnitinas – Kiekviename 100 ml produkto butelyje yra 100000 mg L-karnitino. Šis didelis kiekis gali padėti optimizuoti riebalų deginimo procesus organizme, skatindamas riebalų perėjimą į energiją.
  • Žaliosios arbatos ekstraktas – Žalioji arbata yra žinoma dėl savo antioksidacinių savybių, o ekstraktas gali padėti palaikyti medžiagų apykaitą ir skatinti riebalų oksidaciją. Jis taip pat gali prisidėti prie bendros gerovės ir energijos lygio palaikymo.
  • Vitamino B grupė – Sudėtyje esantys vitaminai B6 ir B12 yra svarbūs energijos apykaitai ir metabolizmui. Vitaminas B6 padeda palaikyti normalią baltymų ir riebalų apykaitą, o vitaminas B12 yra būtinas energijos gamybai ir nervų sistemos funkcijoms.
  • Skysta forma – Skystas pavidalas užtikrina greitą įsisavinimą ir patogų vartojimą. Produktą lengva dozuoti ir naudoti prieš treniruotes arba bet kuriuo metu, kai reikia papildyti L-karnitino kiekį organizme.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Vartokite 20 ml produkto per dieną, pageidautina prieš fizinį krūvį arba kaip nurodyta ant produkto etiketės. Laikykitės gamintojo nurodymų dėl dozavimo ir vartojimo.

Trūkumai:

  • Individuali reakcija – Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualių organizmo ypatybių. Jei pastebėsite nepageidaujamų reakcijų, nutraukite vartojimą ir kreipkitės į gydytoją.
  • Ne vienintelis sprendimas – BioTech L-Carnitine Liquid 100000 neturėtų būti laikomas vieninteliu sprendimu riebalų kontrolės ar energijos didinimo srityje. Subalansuota mityba ir aktyvus gyvenimo būdas yra svarbūs norint pasiekti geriausius rezultatus.
  • Galimas skonis – Kai kurie vartotojai gali neigiamai reaguoti į produkto skonį arba tekstūrą. Jei esate jautrus skonio pokyčiams, atkreipkite dėmesį į tai.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Prieš vartojant produktą, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti