Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Jūrinis kolagenas „BioTech Marine Collagen“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

31,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Marine Collagen – tai gaivinantis gėrimas su jūrinės kilmės (žuvų) kolagenu ir vitaminu C. Be cukraus ir laktozės. Organizmas pats gamina kalogeną, tačiau su metais jo gamyba lėtėja ir oda tampa mažiau stangri, atsiranda raukšlės, prastėja plaukų ir nagų būklė, tad papildomas kalogeno vartojimas yra labai rekomenduojamas. Vitaminas C yra svarbus normaliam kolageno formavimui, normaliai kaulų, kremzlių, dantenų, odos funkcijai ir normaliai kraujagyslių funkcijai palaikyti.

VARTOJIMAS. 1 porciją (12 g – 3 pilni valgomieji šaukšti) maišyti su 250 ml vandens. Produkto paruošimui naudokitės plaktuve. Maksimali dienos norma – 1 porcija per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 porcijoje – 12 g 100 g
Kalorijų 1178 kJ/42 kcal 1484 kJ/350 kcal
Riebalų <0,1 g 0,6 g
  kuriuose sočiųjų riebalų rūgščių  <0,1 g <0,1 g
Angliavandenių  <0,1 g 5,3 g
  kuriuose cukrų  <0,1 g <0,5 g
Baltymų 9,6 g 80 g
Druskos 0,02 g 0,17 g
Vitamino C 0,04 g 0,3 g

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: hidrolizuotas žuvies kolagenas 84%, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), užpildas (polidekstrozė), saldiklis (sukralozė), vitaminas C (L-askorbo rūgštis), burokėlių koncentrato milteliai [maltodekstrinas, burokėlių koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis)], dažikliai (karotenų mišinys, chlorofilų vario kompleksai), druska.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, soja,  glitimas, garstyčios, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktasneturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 240 g (20 porcijų po 12 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jūrinis kolagenas „BioTech Marine Collagen“”

Custom Field Title

BioTech Marine Collagen – jūrinės kilmės kolagenas, pagamintas iš žuvies. Šis produktas yra sukurtas siekiant papildyti jūsų racioną aukštos kokybės kolagenu, kuris gali būti naudingas palaikant odos, plaukų, nagų ir jungiamųjų audinių sveikatą.

Produkto savybės:

  • Jūrinės kilmės kolagenas: BioTech Marine Collagen yra gautas iš žuvies, kas suteikia jam unikalų biologinį prieinamumą ir leidžia lengvai įsisavinti organizme. Jūrinės kilmės kolagenas dažnai laikomas veiksmingu dėl savo suderinamumo su žmogaus organizmu.
  • Grynumo lygis: Produktas pasižymi aukštu grynumo lygiu, kuris gali prisidėti prie geresnio kolageno įsisavinimo.
  • Nauda odai ir jungiamiesiems audiniams: Kolagenas yra svarbus baltymas, padedantis palaikyti odos struktūrą, elastingumą ir drėgmę. Jis taip pat gali turėti įtakos plaukų ir nagų sveikatai bei bendram jungiamųjų audinių funkcionalumui.
  • Lengvas vartojimas: Produktas yra miltelių pavidalu, kuris lengvai maišomas su vandeniu ar kitais skysčiais, todėl patogu vartoti.

Vartotojų atsiliepimai:

BioTech Marine Collagen sulaukė teigiamų vartotojų atsiliepimų dėl savo efektyvumo ir patogumo vartojant. Daugelis vartotojų pastebėjo, kad jų oda tapo elastingesnė, drėgnesnė, o plaukai ir nagai – sveikesni.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Laikykitės gamintojo nurodymų dėl dozavimo. Paprastai rekomenduojama sumaišyti nustatytą porciją miltelių su vandeniu arba kitu skysčiu.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Produktas gali sukelti alergines reakcijas ar diskomfortą kai kuriems žmonėms. Jei turite alergijų arba sveikatos problemų, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.
  • Kaina: Aukštos kokybės jūrinės kilmės kolagenas gali būti brangesnis, tačiau tai atspindi jo grynumą ir efektyvumą.

Pastaba: BioTech Marine Collagen neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojimą, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus, pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti