Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Riebiosios rūgštys „PlantaPol Krill Oil“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

24,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Krill Oil – tai lipidų ekstraktas iš vėžiagyvių (Antarkties kriliai), kurių sudėtyje yra jūrinių fosfolipidų, Omega 3 ir astaksantino. Omega 3 sudėtyje esančios EPR ir DHR riebiosios rūgštys padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje bei yra svarbios normaliai širdies veiklai.

VARTOJIMAS: 2 minkštas kapsules per dieną su maistu, užgeriant vandeniu.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 2 kapsulėse
Lipidų ekstrakto iš vėžiagyvių (Antarkties kriliai) 1000 mg
Jūrinių fosfolipidų 400 mg
Omega 3 230 mg
EPR 115 mg
DHR 65 mg
Astaksantino  50 µg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: lipidų ekstraktas iš vėžiagyvių (Antarkties kriliai) 69,06%, želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis.

Alergenai: vėžiagyviai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 60 kapsulių po 735 mg (44,10 g).
GAMINTOJAS: PLANTAPOL S.L. 50171 La Puebla de Alfinden, Zaragosa, Ispanija.
PLATINTOJAS: “G Sportas”UAB, Kanapių g. 11 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Riebiosios rūgštys „PlantaPol Krill Oil“”

Custom Field Title

PlantaPol Krill Oil yra lipidų ekstraktas iš krilių, mažų vėžiagyvių, kurie gyvenančiose šaltuose vandenyse, pavyzdžiui, Antarkties regione. Šis produktas pasižymi aukšta kokybe ir švara, kadangi kriliai yra gaunami iš vienų švariausių jūrų šaltinių, kur jie natūraliai maitinasi mikroskopiniais fitoplanktonais.

Produkto savybės:

  • PlantaPol Krill Oil yra gaminamas iš krilių, kurie gaunami iš vandenynų, kuriuose yra mažai taršos ir kurie laikomi vienais švariausių šaltinių pasaulyje. Tai užtikrina, kad produktas yra mažai teršalų ir sunkiųjų metalų.
  • Omega-3 riebalų rūgštys: Krilių aliejus yra natūralus omega-3 riebalų rūgščių šaltinis, įskaitant eikozapentaeno rūgštį (EPA) ir dokozaheksaeno rūgštį (DHA). Šios riebalų rūgštys yra svarbios širdies ir kraujagyslių sveikatai, smegenų funkcijai ir bendram organizmo veikimui.
  • Fosfolipidų kompleksas: PlantaPol Krill Oil yra praturtintas fosfolipidais, kurie padeda geriau įsisavinti omega-3 riebalų rūgštis ir prisideda prie jų efektyvumo organizme.
  • Antioksidantai: Krilių aliejuje yra natūralių antioksidantų, tokių kaip astaksantinas, kuris padeda apsaugoti organizmą nuo oksidacinio streso ir palaikyti ląstelių sveikatą.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai vertina PlantaPol Krill Oil už jo aukštą kokybę ir efektyvumą, pabrėždami, kad produktas turi gerą įsisavinamumą ir pastebimus teigiamus rezultatus sveikatai. Taip pat giria švarų ir natūralų kilmės šaltinį.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1 kapsulę per dieną su maistu, užgeriant vandeniu. Kiekvieno vartotojo poreikiai gali skirtis, todėl prieš vartojant produktą patartina pasitarti su gydytoju ar dietologu.

Trūkumai:

  • Kaina: Krilių aliejus gali būti brangesnis nei kiti omega-3 riebalų rūgščių papildai, tačiau dauguma vartotojų mano, kad kaina atitinka aukštą produkto kokybę ir grynumą.
  • Specifinis skonis: Kai kurie vartotojai gali pastebėti, kad kapsulės turi specifinį skonį ar kvapą, nors tai dažniausiai būna minimalus.

Pastaba: PlantaPol Krill Oil neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojant produktą, pasitarkite su gydytoju ar dietologu, ypač jei turite sveikatos sutrikimų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti