Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kolagenas „IconFit Joint Collagen“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

15,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

IconFit Joint Collagen – tai kompleksinis produktas, sukurtas jungiamųjų audinių sveikatai palaikyti. Jo sudėtyje yra kruopščiai atrinktų veiksmingų sudedamųjų dalių, tokių kaip hidrolizuotas kolagenas, gliukozamino sulfatas, chondroitino sulfatas, MSM, hialurono rūgštis, Boswellia Serrata dervos ekstraktas, manganas, kalcis, cinkas, magnis Vitaminas C, kurie padeda palaikyti normalią kaulų būklę ir prisideda prie normalaus jungiamojo audinio formavimosi.

Vartojimas: Suaugusiesiems 20 g miltelių (1 matavimo šaukštas) sumaišykite su 250-300 ml vandens. Vartoti kartą per dieną. Šis produktas nepakeičia įvairios ir subalansuotos mitybos. Įsitikinkite, kad visą dieną sveikai maitinatės ir reguliariai geriate daug vandens.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 20 g
Hidrolizuoto kolageno 10 000 mg
Gliukozamino sulfato 2KCl 1000 mg
Chondroitino sulfato 700 mg
MSM (metilsulfonilmetano) 500 mg
Kalcio 462 mg
Magnio 240 mg (64% RMV)
Hialurono rūgšties 180 mg
Bosvelijos (Boswellia serrata) dervos ekstrakto 100 mg
  kuriame (65%) bosvelio rūgšties 65 mg
Vitamino C 40 mg (50% RMV)
Cinko 5,6 mg (56% RMV)
Mangano 2 mg (100% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: Hidrolizuotas kolagenas, palatinozė™ izomaltuliozė, kalcis (kalcio citratas), maltodekstrinas, gliukozamino sulfatas 2KCl (iš vėžiagyvių), magnis (magnio citratas), chondroitino sulfatas, MSM (metilsulfonilmetanas), hialurono rūgštis (natrio hialuronatas), bosvelijos(Boswellia Serrata) dervų ekstraktas 6-10:1 (bosvelio rūgšties kiekis 65 %), vitaminas C (askorbo rūgštis), cinkas(cinko biklicinatas), manganas (mangano gliukonatas).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kolagenas „IconFit Joint Collagen“”

Custom Field Title

IconFit Joint Collagen – maisto papildas, skirtas palaikyti jungiamųjų audinių sveikatą ir funkcionalumą. Šis produktas yra natūralaus skonio ir gali būti puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie ieško paprasto ir efektyvaus būdo prisidėti prie sąnarių ir kremzlių sveikatos.

Privalumai:

  • Natūralus skonis: IconFit Joint Collagen pasižymi natūraliu skoniu, todėl yra malonesnis vartoti tiems, kurie nenori dirbtinių ar saldžių priedų.

  • Kremzlių ir sąnarių palaikymas: Sudėtyje esantis kolagenas yra svarbus jungiamųjų audinių komponentas, padedantis palaikyti jų struktūrą ir elastingumą.

  • Papildomai gali turėti vitaminų ir mineralų: Gali būti, kad formulėje yra papildomų ingredientų, kurie prisideda prie bendros sąnarių sveikatos. Tai priklauso nuo produkto formulės.

Sudėtis:

  • Kolagenas: Pagrindinis veiklusis ingredientas, kuris padeda palaikyti kremzlių ir sąnarių struktūrą.

  • Vitaminai ir mineralai: (Priklauso nuo konkrečios formulės. Patikrinkite produkto etiketę dėl tikslios sudėties.)

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti pagal gamintojo nurodymus. Paprastai vartojama vieną porciją per dieną, užgeriant vandeniu arba sumaišant su kitais gėrimais.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su visais maisto papildais, vartotojai turėtų stebėti savo organizmo atsaką ir prireikus pasikonsultuoti su gydytoju. Kolageno papildai gali turėti skirtingą poveikį įvairiems asmenims.

  • Kaina: Kai kuriems vartotojams gali pasirodyti, kad kolageno papildai yra brangesni nei kiti papildai.

Svarbu: IconFit Joint Collagen yra maisto papildas, kuris turėtų būti vartojamas kaip dalis subalansuotos mitybos ir sveiko gyvenimo būdo. Prieš pradėdami vartoti, ypač jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų arba vartojate kitus vaistus, pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti