Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kompleksas svorio auginimui „IconFit Mass Gainer

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

18,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Mass Gainer – tai raumenų masės didinimo papildas, kurio sudėtyje yra gryno maltodekstrino, raumenų auginimui reikalingų baltymų iš išrūgų baltymų koncentrato, aukštos kokybės mikronizuoto kreatino ir būtinų vitaminų ir mineralų kompleksas. Angliavandenių ir baltymų santykis yra 5:1.

Vartojimas: 100 g porciją sumaišykite su maždaug 300–400 ml vandens, sulčių ar kito gėrimo. Per dieną vartokite 300 g miltelių mišinio. Nenaudokite šio produkto kaip vienintelio maistinių medžiagų šaltinio! Viename kupiname matavimo šaukšte telpa 50 g mišinio.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 300 g porcijoje 100 g produkto
Energija 1140 kcal/4767 kJ 380 kcal/1589 kJ
Baltymų 45,6 g 15,2 g
Angliavandenių 228,3 g 76,1 g
iš kurių cukrų 24,3 g 8,1 g
Riebalų 4,2 g 1,4 g
Kreatino 4,8 g 1,6 g
Vitamino A 381 µg 127 µg
Vitamino C 1125 µg 375 µg
Vitamino D 12,9 µg 4,3 µg
Vitamino E 0,3 mg 0,1 mg
Geležies 5,4 mg 1,8 mg
Kalcio 594 mg 198 mg
Vario 0,3 mg 0,1 mg
Jodo 381 µg 127 µg
Natrio 1125 mg 375 mg
Fosforo 12,9 mg 4,3 mg
Kalio 0,3 mg 0,1 mg
Magnio 5,4 mg 1,8 mg
Mangano 594 mg 198 mg
Cinko 0,3 mg 0,1 mg
Porcijoje yra 30% vitaminų ir mineralų rekomenduojamos paros normos

 

SUDĖTINĖS DALYS: maltodekstrinas (ypač smulkus ir greitai tirpus), išrūgų baltymų koncentratas („instant“ tirpumas), kakavos milteliai (tik šokolado skonio produkte), mikronizuotas kreatino monohidratas, kvapiosios medžiagos, vitaminų ir mineralų kompleksas (askorbo rūgštis, vitaminai E, A (retinilacetatas), D (kolekalciferolis), B12, kalcio D-pantoteno rūgštis, piridoksino hidrochloridas, tiamino mononitratas, riboflavinas, folio rūgštis, biotinas), sukralozė (E955.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kompleksas svorio auginimui „IconFit Mass Gainer”

Custom Field Title

IconFit Mass Gainer – tai efektyvus ir puikiai subalansuotas raumenų masės didinimo kokteilis, sukurtas tiems, kurie siekia greitai ir efektyviai didinti raumenų masę bei pagerinti atsigavimą po intensyvių treniruočių. Šis produktas yra idealus pasirinkimas sportininkams ir aktyviems žmonėms, norintiems užtikrinti tinkamą mitybą ir optimalius raumenų augimo rezultatus.

Produkto savybės:

  • Kokybiški angliavandeniai: IconFit Mass Gainer suteikia gausų kiekį angliavandenių, įskaitant greitai virškinamus ir ilgalaikius energijos šaltinius, kurie padeda atkurti raumenų glikogeno atsargas ir išvengti energijos trūkumo po treniruočių.
  • Aukštos kokybės baltymai: Produktas yra praturtintas baltymais, kurie būtini raumenų atsigavimui ir augimui. Baltymai iš įvairių šaltinių (įskaitant išrūgų baltymus) padeda skatinti raumenų sintezę ir pagerinti raumenų atsistatymą po fizinio krūvio.
  • Papildomi ingredientai: IconFit Mass Gainer taip pat gali būti papildytas įvairiais vitaminų ir mineralų kompleksais, kurie padeda palaikyti bendrą organizmo sveikatą ir gerinti metabolizmą.
  • Puikus skonis ir tirpumas: Produktas yra suformuluotas taip, kad turėtų malonų skonį ir gerai tirpsta, todėl lengva paruošti ir vartoti.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai vertina IconFit Mass Gainer už jo efektyvumą ir kokybę.

Dozavimas: Rekomenduojama vartoti vieną porciją (150-200 g miltelių) sumaišytą su 300-400 ml vandens ar pieno. Geriausia vartoti po treniruotės arba kaip papildomą maisto porciją tarp pagrindinių valgių, kad padidintumėte dienos kalorijų ir baltymų kiekį.

Trūkumai:

  • Galimas svorio padidėjimas: Dėl didelio kalorijų kiekio, produktas gali sukelti papildomą svorio prieaugį, todėl svarbu stebėti bendrą kalorijų kiekį dienos racione, kad būtų išvengta nepageidaujamo riebalų kaupimosi.
  • Alergenai: Kai kurie vartotojai gali būti alergiški arba jautrūs tam tikroms produkto sudedamosioms dalims, tokioms kaip pieno baltymai ar kiti priedai. Rekomenduojama patikrinti sudėtį ir pasikonsultuoti su specialistu, jei turite specifinių alergijų.

Pastaba: IconFit Mass Gainer neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojant produktą, pasitarkite su gydytoju ar dietologu, ypač jei turite sveikatos sutrikimų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti