Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Riebiosios rūgštys „Sponser Omega-3 Plus“

(1 pirkėjo atsiliepimas)
Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

29,50 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Omega-3 Plus – tai unikalios sudėties papildas, suteiksiantis pakankamai Omega-3 riebalų rūgščių (EPR/DHR) ir vitamino D3. Omega-3 Plus nereikalauja konservantų dėl savo skystos formos ir siūlo didesnę EPR ir DHR koncentraciją nei įprasti kapsuliniai produktai. Vos dviejuose arbatiniuose šaukšteliuose (10 ml) yra 1640 mg aukštos kokybės grynų EPR ir 1300 mg DHR. Šie žuvų taukai gaunami iš tvarių ir sertifikuotų laukinių žuvų, sugautų šaltuose šiaurės vakarų jūros regionuose ir toliau perdirbamų Norvegijoje. Žuvies skonio užmaskavimui pridėtas natūralus gaivus citrusinis skonis. Formulė papildomai papildyta vitaminu D3, vadinamuoju saulės vitaminu, nes daugelis gyventojų kenčia nuo vitamino D trūkumo. Omega-3 riebalų rūgštys ir vitaminas D būtini daugeliui organizmo funkcijų, širdies ir kraujagyslių sistemai bei imuninei apsaugai.

VARTOJIMAS. Vartoti po 1-2 arbatinius šaukštelius (5-10 ml) per dieną. 10 ml atitinka dienos rekomenduojamą maistinių medžiagų kiekį (3 g EPR + DHR). Remiantis EFSA (Europos maisto saugos tarnyba), per dieną galima saugiai suvartoti ne daugiau kaip 5 g EPR + DHR. Rekomenduojame vartoti kasdien, ryte arba vakare, bet ne prieš pat fizinę veiklą. Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikykite šaldytuve, kad išsaugotumėte kokybę (6 savaites).

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 5 ml 10 ml
Omega-3 riebalų rūgščių 1,5 g (50% RMV) 3 g (100% RMV)
kuriose EPR 820 mg 1640 mg
kuriose DHR 650 mg 1300 mg
vitamino D3 5 µg (100% RMV) 10 µg (200% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: Norvegijos menkių kepenų aliejus ir žuvų taukų koncentratas, alyvuogių aliejus 3%, natūralus citrusinių vaisių skonis, vitaminas D3 (cholekalciferolis).

Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Neviršykite rekomenduojamos paros normos (10 ml). Nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims maks. ½ šaukštelio (2,5 ml) per dieną. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

GRYNASIS KIEKIS: 150 ml.
GAMINTOJAS: Sponser Sport Food AG, CH-8832 Wollerau, Šveicarija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

1 atsiliepimas apie Riebiosios rūgštys „Sponser Omega-3 Plus“

  1. elijus

Parašyti atsiliepimą

Custom Field Title

Sponser Omega-3 Plus yra aukštos kokybės skystas maisto papildas, turintis didelį omega-3 riebalų rūgščių kiekį, skirtas širdies, smegenų ir sąnarių sveikatai palaikyti. Šis produktas idealiai tinka tiems, kurie nori lengvai ir efektyviai papildyti savo racioną naudingomis riebalų rūgštimis.

Produkto savybės:

  • Didelis omega-3 kiekis: Sponser Omega-3 Plus yra praturtintas eikozapentaeno (EPA) ir dokozaheksaeno (DHA) rūgštimis, kurios padeda palaikyti normalią širdies veiklą, mažina uždegimus ir prisideda prie bendrai geresnės savijautos.

  • Natūralūs ingredientai: Produktas gaminamas iš aukštos kokybės žuvų taukų, kurie yra griežtai apdorojami, kad būtų pašalinti teršalai ir sunkiųjų metalų dalelės, užtikrinant grynumą ir saugumą.

  • Skysta formulė: Skystas pavidalas užtikrina greitą ir efektyvų omega-3 įsisavinimą. Tai patogu vartoti ir leidžia lengvai maišyti su kitais gėrimais ar maistu.

  • Legendinis gamintojas: Sponser yra gerai žinomas ir pripažintas maisto papildų gamintojas, vertinamas už savo aukštos kokybės produktus ir inovatyvias formules.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai giria Sponser Omega-3 Plus už jo efektyvumą ir malonų skonį. Dauguma pastebi teigiamą poveikį bendrai savijautai, geresnę odos ir sąnarių būklę, taip pat energijos lygio pagerėjimą.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1–2 šaukštus per dieną, geriausia su maistu, kad būtų užtikrintas optimalus įsisavinimas.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su bet kuriuo maisto papildu, kai kurie vartotojai gali patirti virškinimo diskomfortą.

  • Kaina: Skysti omega-3 papildai gali būti brangesni nei kiti riebalų rūgščių šaltiniai, tačiau jų kokybė ir efektyvumas dažnai pateisina kainą.

Pirkinių krepšelis Uždaryti