Maistas Sportui

Konsultacija telefonu

ALINA GRINKIENĖ

APIE SAVE:

„Maistas Sportui“ kolektyve dirbu nuo 2007 metų. Sporto bei sveikatingumo srityje dirbu jau ilgą laiką, labai domiuosi šia srimi bei aktyviai savo žinias tobulinu dalyvaudama įvairiose konferencijose ir seminaruose užsienyje bei Lietuvoje. Taip pat vedu fizinio aktyvumo veiklas bei paskaitas ir seminarus susijusius su sveika gyvensena.

IŠSILAVINIMAS:

2023 m. Klaipėdos Universitete baigiau magistrantūros studijų programą „Visuomenės sveikatos

ugdymas”, suteiktas sveikatos mokslų magistro kvalifikacinis laipsnis. Studijų kryptis – visuomenės sveikata.

2021 m. VU ŠA baigiau bakalauro studijų programą „Visuomenės sveikata”, suteiktas sveikatos mokslų bakalauro laipsnis. Studijų kryptis – visuomenės sveikata.

2011 m. VPU Sporto ir sveikatos fakultete baigiau sveikos gyvensenos pedagogikos studijų programą, įgijau aukštąjį universitetinį išsilavinimą, edukologijos bakalauro laipsnį ir mokytojo kvalifikaciją. 

,,

Fizinis aktyvumas bei sveikatai palanki mityba yra būtini bei svarbūs mūsų fizinės bei dvasinės sveikatos išsaugojimui!

PODIPLOMINĖS STUDIJOS:

2018 m. Socialinių ir medicinos mokslų akademijoje, Socialinių studijų ir medicinos mokslų fakultete, baigiau dviejų semestrų psichodietekos podiplomines studijas. Liubline.

2017 m. Socialinių ir medicinos mokslų akademijoje, Socialinių studijų ir medicinos mokslų fakultete, baigiau dviejų semestrų dietoterapijos podiplomines studijas. Liubline.

2017 m. Socialinių ir medicinos mokslų akademijoje, Socialinių studijų ir medicinos mokslų fakultete, baigiau dviejų semestrų mitybos ir dietinės pagalbos sporte podiplomines studijas, Liubline.

2016 m. Socialinių ir medicinos mokslų akademijoje, Socialinių studijų ir medicinos mokslų fakultete, baigiau trijų semestrų dietekos ir mitybos planavimo podiplomines studijas, Liubline. 

KURSAI:

Nuo 2024m. sausio mėn. iki dabar Lietuvos Sporto Universitete esu Fizinio aktyvumo specialisto kursų laisvasis klausytojas.

Parašykite komentarą
Pirkinių krepšelis Uždaryti