Maistas Sportui

Konsultacija telefonu

AUDRIUS ŠOPIS

APIE SAVE:

Klaipėdoje „Maistas Sportui“ dirbu nuo 2001 m. gruodžio mėn. Per tą laiką teko bendrauti ir su sportininkais, kurie ruošiasi olimpiadai, ir su žmonėmis, kuriems svarbu gera savijauta bei fizinė forma. Bendraudamas su mūsų klientais suprantu, koks yra sudėtingas ir išskirtinis kiekvieno žmogaus organizmas. Todėl, savo žinias taikau individualiai išsiaiškinęs kiekvieno žmogaus poreikius, galimybes ir organizmo būseną.

Tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbinėje srityje daug dėmesio skiriu mitybai. Tą patį aptariame ir su klientais, kad kiekvienas suprastų, kokią svarbą mūsų gerai savijautai turi kokybiškas ir tinkamas maistas.

Kompanijoje „Maistas Sportui“ dirbu daugiau nei 20 metų. Tad turiu sukaupęs tikrai daug patirties, todėl galiu padėti pasirinkti Jums tinkamiausius papildus ir patarti visiems, kuriems aktuali gera savijauta.

,,

Judi, reiškia gyveni!

SPORTAS:

Laisvalaikį dažniausiai praleidžiu sportuodamas, žaidžiu futbolą, paskutiniu metu esu susidomėjęs ir sportuoju „Crossfit”. Tikiu, kad aktyvus gyvenimo būdas teikia daug gerų emocijų. Be to, labai džiugu, kad savo praktika galiu pasidalinti ir pritaikyti kitiems. Jei dar lieka laisvo laiko mėgstu pažvejoti, keliauti.

Parašykite komentarą
Pirkinių krepšelis Uždaryti