Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skystas argininas „Scitec Arginine Liquid“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

32,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Arginine Liquid – tai L-argininas skystoje, greitai įsisavinamoje, formoje. Vienoje porcijoje yra net 5000 mg arginino. 

VARTOJIMAS: 25 ml (1 kaušelis) skiesti su 250 ml vandens. Vartoti 30 minučių prieš treniruotę. Gerai išplakti prieš vartojant.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 kaušelyje = 25 ml 100 ml produkto
Kalorijų 44 kcal/188 kJ 176 kcal/752 kJ
Riebalų 0 g 0 g
  kuriuose sočiųjų riebalų rūgščių 0 g 0 g
Angliavandenių 4,3 g 17,2 g
  kuriuose cukrų 4,2 g 16,8 g
Baltymų 10 g 40 g
Druskos 0 g 0 g
arginino 5000 mg 20000 mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: vanduo, L-argininas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, fruktozė, apelsinų sulčių koncentratas, pasifloros vaisiaus sulčių koncentratas, konservantas kalio sorbatas, apelsinų ir pasifloros vaisiaus aromato kvapiosios medžiagos, saldikliai: acesulfamas K, natrio ciklamatas, sukralozė ir natrio sacharinas. Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis ir vėžiagyviai.

Gali būti randami šių produktų pėdsakai.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartodami šį produktą, pasitarkite su gydytoju.

GRYNASIS KIEKIS: 1000 ml – 40 porcijų.
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skystas argininas „Scitec Arginine Liquid“”

Custom Field Title

Scitec Arginine Liquid – L-arginino skystas papildas (Maisto papildas)

Scitec Arginine Liquid yra skystas maisto papildas, kuriame yra L-argininas – aminorūgštis, svarbi įvairiems fiziologiniams procesams. Šis produktas siūlo patogų būdą vartoti L-argininą, suteikiant jį skystoje formoje.

Privalumai:

  • Patogus skystas pavidalas: Scitec Arginine Liquid yra skystoje formoje, kuri gali būti lengviau įsisavinama organizme ir patogiai dozuojama, nes ją galima lengvai sumaišyti su vandeniu arba kitu gėrimu.
  • Grynas L-argininas: Šis produktas suteikia gryną L-arginino formą, kuris yra aminorūgštis, natūraliai randama organizme ir svarbi baltymų sintezėje bei kraujotakos palaikyme.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Greitas įsisavinimas: Vartotojai pastebi, kad skystas pavidalas užtikrina greitesnį įsisavinimą nei kiti formatai, kas gali būti naudinga siekiant efektyvumo.
  • Lengvas vartojimas: Skystas pavidalas suteikia patogumo ir lankstumo vartojant produktą, ypač sportuojantiems asmenims.

Trūkumai:.

  • Skonis: Kai kurie vartotojai gali pastebėti specifinį skonį, kuris gali būti ne visiems malonus.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir nėra maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį sveikos gyvenimo būdo rutinos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote, ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti