Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Esminės aminorūgštys „Scitec EAA Xpress“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

27,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

EAA Xpress – tai pilnas spektras esminių aminorūgščių, pateiktų Pasaulio sveikatos organizacijos rekomenduojamomis proporcijomis. Esminių aminorūgščių kūnas negali pasigaminti, tad jas būtina gauti su maistu ar papildais. Šis papildas yra puikus būdas užtikrinti, kad kūnas gautų optimalų kiekį statybinių medžiagų, reikalingų treniruotės metu ir po jos.

VARTOJIMAS: 1 porciją (10g=¾ kaušelio) miltelių maišyti su 400 ml šalto vandens. Vieną porciją paruošto produkto suvartoti prieš treniruotę. Ne treniruočių dienomis – vieną porciją tarp valgių.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 porcijoje  – 10 g
L-leucino 1560 mg
L-lizino 1200 mg
L-valino 1040 mg
L-fenilalanino 1000 mg
L-izoleucino 800 mg
L-treonino 600 mg
L-metionino 400 mg
L-histidino 400 mg
L-triptofano 160 mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Persikų skonio: L-Leucinas 16%, L-Lizino HCl 15%, L-Valinas 10%, L-fenilalaninas 10%, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), L-Izoleucinas 8%, L-Treoninas 6%, tirpios juodosios arbatos lapų ekstraktas (Camelia sinensis), L-Histidinas 4%, L-Metioninas 4%, užpildas polidekstrozės, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, L-Triptofanas 2%.

Rožinio limonado skonio: L-Leucinas 16%, L-Lizino HCl 15%, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), L-Valinas 10%, kvapiosios medžiagos, L-fenilalaninas 10%, L-Izoleucinas 8%, L-Treoninas 6%, L-Histidinas 4%, L-Metioninas 4%, L-Triptofanas 2%, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, burokėlių šaknies koncentrato milteliai (maltodekstrinas, burokėlių šaknies koncentratas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis).

Kivi ir laimo skonio: L-Leucinas 16%, L-Lizino HCl 15%, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), L-Valinas 10%, L-fenilalaninas 10%, L-Izoleucinas 8%, L-Treoninas 6%, L-Histidinas 4%, L-Metioninas 4%, L-Triptofanas 2%, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, dažikliai: chlorofilinų vario kompleksai ir riboflavinas.

Arbūzų ir braškių skonio: L-Leucinas 16%, L-Lizino HCl 15%, kvapiosios medžiagos, L-Valinas 10%, L-fenilalaninas 10%, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), L-Izoleucinas 8%, L-Treoninas 6%, L-Histidinas 4%, L-Metioninas 4%, L-Triptofanas 2%, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, burokėlių šaknies ekstraktas, dažiklis karmosinas*.

*Dažiklis karmoisinas gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai, žuvis ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 400 g.
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą.
PLATINTOJAS: Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Esminės aminorūgštys „Scitec EAA Xpress“”

Custom Field Title

Scitec EAA Xpress – Esminių aminorūgščių kompleksas (Maisto papildas)

Scitec EAA Xpress yra maisto papildas, kuriame yra esminių aminorūgščių (EAA) miltelių formoje. Šis produktas suteikia visas aminorūgštis, kurios yra būtinos organizmui ir negali būti sintetizuojamos viduje. Scitec EAA Xpress yra skirtas pagerinti raumenų funkciją, skatinti atsigavimą po fizinio krūvio ir optimizuoti treniruočių rezultatus.

Privalumai:

  • Pilnas esminių aminorūgščių spektras: Scitec EAA Xpress suteikia visą esminių aminorūgščių spektrą, įskaitant leucino, izoleucino, valino, histidino, lizino, metionino, fenilalanino, treonino ir triptofano, kurie yra svarbūs raumenų augimui ir atsigavimui.
  • Greitas įsisavinimas: Miltelių forma leidžia greitai ir efektyviai įsisavinti aminorūgštis, kas yra svarbu tiek treniruočių metu, tiek po jų.
  • Pagerina atsistatymą: Esminės aminorūgštys gali padėti sumažinti raumenų nuovargį ir skatinti efektyvų atsistatymą po fizinio krūvio.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Greitas poveikis: Vartotojai pastebi, kad Scitec EAA Xpress padeda greitai atsigauti po intensyvių treniruočių ir pagerina treniruočių efektyvumą.
  • Geras tirpumas: Milteliai gerai tirpsta vandenyje, kas leidžia greitai paruošti ir vartoti papildą.
  • Geras skonis: Vartotojai vertina įvairius skonius, kurie yra malonūs ir lengvai vartojami.

Trūkumai:

  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo asmeninės organizmo reakcijos ir fizinio krūvio intensyvumo.
  • Kainos aspektas: Miltelių forma gali būti brangesnė nei kai kurie kiti aminorūgščių papildai, pavyzdžiui, kapsulės ar tabletės.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, o ne maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti