Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kolageno kompleksas „Biotech Collagen“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

26,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Collagen – tai kolagenas miltelių pavidale. Kolagenas yra labai svarbus baltymas, kuris plačiai naudojamas ne tik sveikatos, bet ir grožio pasaulyje. Jis yra esminis ląstelių atsinaujinimo komponentas ir sudaro didžiąją dalį odos, sąnarių kremzlių, kaulų ir yra siejamas su odos, plaukų, nagų, jungiamųjų audinių, sąnarių būklės gerinimu. Organizmas pats gamina kalogeną, tačiau su metais jo gamyba lėtėja ir oda tampa mažiau stangri, atsiranda raukšlės, prastėja plaukų ir nagų būklė, tad papildomas kalogeno vartojimas yra labai rekomenduojamas.

VARTOJIMAS: 1 porcija miltelių (15 g = ½ kaušelio = 2 pilni šaukštai) maišyti 200 ml  vandenyje. Produkto paruošimui patartina naudotis plaktuve. Vartoti po vieną porciją per dieną. 

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 15 g 100 g
Vitamino C 75 mg (94% RMV) 500 mg (625% RMV)
Vitamino E 2,7 mg (22% RMV) 17,8 mg (148% RMV)
Kolageno 13 g 88 g
Hialurono rūgšties 90 mg 600 mg
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS: hidrolizuotas jautienos kolagenas 88%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, lipnumą reguliuojanti medžiaga magnio oksidas, kvapiosios medžiagos, hialurono rūgštis 0.7% (sudėtyje yra soja), L-askorbo rūgštis, kremas (dalinai hidrinti kokoso riebalai, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai (E471, E472a), gliukozės sirupas, sacharozė, pieno baltymas, stabilizatorius monokalio fosfatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga monokalcio fosfatas, saldiklis sukralozė, druska, DL-alfa-tokoferilacetatas, dažikliai: alura raudonasis AC⃰ ir indigotinas. ⃰Dažiklis alura raudonasis AC gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, soja,  glitimas, garstyčios, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 20 porcijų po 15 g (300 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kolageno kompleksas „Biotech Collagen“”

Custom Field Title

BioTech Collagen yra aukštos kokybės kolageno milteliai, skirti palaikyti odos, plaukų ir nagų sveikatą bei bendrą gerovę. Šis produktas išsiskiria savo miltelių pavidalu, kuris leidžia lengvai pritaikyti produktą pagal savo skonį ir poreikius.

Produkto savybės:

  • Miltelių pavidalas: BioTech Collagen pateikiamas miltelių formoje, leidžiančio vartotojui pritaikyti produktą pagal savo pageidavimus. Milteliai gali būti lengvai sumaišyti su vandeniu, sultimis ar kitais gėrimais, suteikiant jums galimybę vartoti produktą, kuris jums labiausiai tinka.
  • Malonus skonis: Produktas pasižymi maloniu skoniu, kuris daro vartojimą malonesnį ir patogesnį. Skonis yra sukurtas taip, kad puikiai derėtų su įvairiais gėrimais ir maistu.
  • Aukštos kokybės kolagenas: BioTech Collagen naudoja aukštos kokybės kolageną, kuris padeda palaikyti odos elastingumą, plaukų ir nagų sveikatą.
  • Lengvas vartojimas: Miltelių forma leidžia greitai ir patogiai paruošti gėrimą. Tiesiog sumaišykite reikiamą kiekį miltelių su skysčiu ir išgerkite.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai giria BioTech Collagen už malonų skonį ir lengvą vartojimą. Miltelių forma leidžia individualiai pritaikyti dozę ir lengvai įtraukti produktą į kasdienę rutiną.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Laikykitės nurodymų ant produkto etiketės dėl dozavimo. Paprastai rekomenduojama sumaišyti miltelius su vandeniu ar kitu pasirinktu gėrimu.

Trūkumai:

  • Individualios reakcijos: Kaip ir su bet kuriuo maisto papildų produktu, galimos individualios reakcijos. Jei turite sveikatos sutrikimų arba vartojate vaistus, pasitarkite su gydytoju prieš pradėdami vartoti.

Pastaba: BioTech Collagen neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje, toli nuo vaikų. Prieš vartojimą, ypač jei turite sveikatos problemų, pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu.

Pirkinių krepšelis Uždaryti