Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

L-arginino hidrochloridas „BioTech L-Arginine“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

14,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

L-arginine – tai L-arginino hidrochloridas kapsulių formoje. Vienoje kapsulėje yra 1000 mg L-arginino HCl. 

VARTOJIMAS. 1 kapsulę užgeriant stikline vandens. Treniruočių dienomis vartoti prieš treniruotę, ne treniruočių dienomis – prieš einant miegoti.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 kapsulėje
L-arginino hidrochlorido 1000 mg
  kuriame L-arginino 825 mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: L-arginino hidrochloridas (85%), želatina, vanduo, dažikliai: titano dioksidas ir geležies oksidai ir hidroksidai, lipnumą reguliuojančios medžiagos: riebalų rūgščių magnio druskos ir silicio dioksidas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, glitimas, soja, salierai, vėžiagyviai, gsieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktasneturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nerekomenduojama nėščioms moterims ar žmonėms, turintiems sveikatos problemų su kraujo spaudimu. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GRYNASIS KIEKIS: 90 kapsulių (106 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “L-arginino hidrochloridas „BioTech L-Arginine“”

Custom Field Title

BioTech L-Arginine – L-arginino hidrochloridas kapsulių formoje (Maisto papildas)

BioTech L-Arginine yra maisto papildas, kuriame yra L-arginino hidrochloridas. L-argininas yra aminorūgštis, kuri natūraliai randama organizme ir gali turėti svarbų vaidmenį įvairiuose fiziologiniuose procesuose.

Privalumai:

  • L-arginino forma, kuri gali prisidėti prie azoto oksido gamybos organizme ir kraujotakos palaikymo.
  • Palaikymas fiziniame krūvyje: L-argininas yra svarbus fiziologiniuose procesuose, ir vartotojai dažnai renkasi šį papildą dėl jo potencialo pagerinti fizinį pasirengimą ir atsistatymą po treniruočių.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Gerina fizinę ištvermę: Kai kurie vartotojai pastebi, kad vartojant BioTech L-Arginine, jie gali jaustis energingesni ir padidinti savo fizinę ištvermę.
  • Greitesnis atsistatymas: Kai kurie vartotojai praneša apie greitesnį atsistatymą po intensyvių treniruočių, kai įtraukia šį papildą į savo mitybą.

Trūkumai:

  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualios organizmo reakcijos ir fizinio aktyvumo lygio.
  • Galimas virškinimo diskomfortas: Kai kuriems vartotojams gali pasireikšti virškinimo sutrikimai, tokie kaip pilvo pūtimas ar lengvas diskomfortas.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir nėra maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį sveikos gyvenimo būdo rutinos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote, ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti