Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Riebiosios rūgštys „PlantaPol Omega 3 6 9“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

18,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Omega riebalų rūgštys iš žuvų taukų bei linų sėmenų ir agurklių aliejaus. Vienoje kapsulėje visos trys svarbiausios omega riebalų rūgštys 3, 6 ir 9. Šioje esminių riebalų formulėje yra EPR ir DHR riebiųjų rūgščių, kurios padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje, taip pat EPR ir DHR svarbios normaliai širdies veiklai.

VARTOJIMAS: 1 kapsulė prieš valgį.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 kapsulėje
Energinė vertė 44,28 kJ/10,59 kcal
Baltymų 0,275 g
Angliavandenių 0,126 g
Riebalų 1 g
Gama-linoleno rūgšties (GLR) 65,84 mg
Eikozapentaeno rūgšties (EPR) 59,26 mg
Dokozaheksaeno rūgšties (DHR) 39,5 mg
Oleino rūgšties 49,38 mg
Vitamino E 6,7 mg (56% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė.

Porcijų skaičius pakuotėje: 120 (120 kaps.).

SUDEDAMOSIOS DALYS: žuvų taukai 23,51% (329,2 mg/kapsulėje), linų sėmenų aliejus 23,51% (329,2 mg/kapsulėje), agurklių aliejus 23,51% (329,2 mg/kapsulėje), apvalkalas (želatina, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis), D-alfa-tokoferilacetatas (vitaminas E) 0,48% (6,7 mg/kapsulėje).

ALERGENAI: žuvys.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

GAMINTOJAS: PLANTAPOL S.L. 50171 La Puebla de Alfinden, Zaragosa, Ispanija.
PLATINTOJAS: “G Sportas”UAB, Kanapių g. 11 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Riebiosios rūgštys „PlantaPol Omega 3 6 9“”

Custom Field Title

PlantaPol Omega 3 6 9 yra maisto papildas, kurio formulė apima visus tris pagrindinius omega riebalų rūgščių tipus: omega-3, omega-6 ir omega-9. Šios esminės riebalų rūgštys yra būtinos organizmui, kad palaikytų bendrą sveikatą ir gerovę.

Produkto savybės:

  • Kompleksinė formulė: PlantaPol Omega 3-6-9 sudėtyje yra svarbių riebalų rūgščių, kurios atlieka svarbų vaidmenį širdies ir kraujagyslių sveikatai, odos būklei bei bendrai organizmo funkcijai. Omega-3 ir omega-6 rūgštys padeda reguliuoti cholesterolio kiekį kraujyje, o omega-9 rūgštys prisideda prie širdies sveikatos ir uždegiminių procesų mažinimo.
  • Šaltiniai: Šis produktas gaunamas iš įvairių augalinių šaltinių, tokių kaip linų sėmenų aliejus, saulėgrąžų aliejus ir migdolų aliejus, kurie yra gausūs šių naudingų riebalų rūgščių šaltiniai.
  • Sveikatos nauda: Reguliarus omega-3, -6 ir -9 riebalų rūgščių vartojimas gali prisidėti prie sveiko širdies ir kraujagyslių sistemos funkcionavimo, padėti išlaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje, pagerinti odos būklę ir stiprinti imuninę sistemą.
  • Patogus vartojimas: PlantaPol Omega 3-6-9 yra pateikiamas kapsulių formoje, kurios yra patogios vartoti ir lengvai integruojamos į kasdienį mitybos režimą.

Vartotojų atsiliepimai:

Vartotojai dažnai giria PlantaPol Omega 3-6-9 už jo aukštą kokybę ir efektyvumą. Dauguma pastebi pagerėjusią odos būklę, energijos lygio padidėjimą ir bendrą sveikatos būklės gerėjimą.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti 1-2 kapsules per dieną, geriausia su maistu, užgeriant vandeniu. Tiksli dozė gali priklausyti nuo individualių poreikių ir sveikatos tikslų.

Trūkumai:

  • Kai kurie vartotojai gali pastebėti, kad PlantaPol Omega 3-6-9 kaina yra aukštesnė nei kitų panašių produktų, tačiau dauguma mano, kad tai atspindi produkto kokybę ir naudą.

Pastaba: PlantaPol Omega 3-6-9 neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš pradėdami vartoti šį produktą, pasitarkite su gydytoju ar dietologu, ypač jei turite sveikatos sutrikimų arba vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti