Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Prieštreniruotinis gėrimas „Nutrend N1 Drink“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

1,90 

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

N1 – tai prieštreniruotinis gėrimas, kurio sudėtyje yra beta-alaninas, L-argininas, taurinas, glicinas, gliukuronolaktanas, cholinas, kofeinas ir guaranos ekstraktas.

Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims (180 mg/330 ml).

VARTOJIMAS: Vartokite ne daugiau kaip 1 buteliuką per dieną. 20 minučių prieš treniruotę arba jaučiant nuovargį. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Atidarius, produktą suvartoti iš karto. Dilgčiojimo pojūtis yra natūrali organizmo reakcija!

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 100 ml produkto 330 ml produkto
Beta alanino 379 mg 1250 mg
L-arginino 606 mg 2000 mg
Taurino 303 mg 1000 mg
Glicino 200 mg 660 mg
Gliukuronolaktano 152 mg 500 mg
Cholino 61 mg 200 mg
Kofeino 55 mg 200 mg
Guaranos ekstrakto 12 mg 40 mg
Cukraus 0 mg 0 mg

 

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Tropinių vaisių skonio: vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, L-argininas, kvapioji medžiaga, beta-alaninas, taurinas, anglies dioksidas, glicinas, gliukuronolaktonas, cholino L-bitartratas, natrio citratas, saldikliai sukralozė ir acesulfamas K, guaranos ekstraktas (10 % kofeino, dažiklis paprastoji karamelė), dažikliai E 102 ir E 122 – gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Greipfruto ir eukalipto skonio: vanduo, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, L-argininas, beta-alaninas, kvapioji medžiaga, taurinas, anglies dioksidas, glicinas, gliukuronolaktonas, cholino L-bitartratas, kofeinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratas, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, guaranos ekstraktas (10 proc. kofeinas, dažiklis paprastoji karamelė), dažikliai E 104 – gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį bei E 133.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Produkto neužšaldyti.

GRYNASIS KIEKIS: 330 ml.
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., Selske nam. 9/43, Olomouc-Chalkovice, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Prieštreniruotinis gėrimas „Nutrend N1 Drink“”
Produktas neturi dirbtinio intelekto asistento nuomuonės
Pirkinių krepšelis Uždaryti