Maistas Sportui

Konsultacija telefonu

Probiotikai skystame pavidale!

Džiaugiamės galėdami jums pristatyti naujus probiotikus skystame pavidale. Jų sudėtyje yra skystas gyvybingų ir aktyvių probiotinių bakterijų kultūrų kompleksas. Gyvybingos ir aktyvios probiotinių bakterijų padermės papildo žmogaus žarnyno mikroflorą ir teigiamai veikia mikrobiologinę pusiausvyrą. Esant padidėjusiam fiziniam ir protiniam krūviui, ypač svarbu, kad gerųjų bakterijų kiekis virškinimo trakte būtų pakankamai didelis.

PROBIOTIKAI IR SPORTAS
Probiotikai turi teigiamą poveikį organizmo imuninei sistemai, kuri susilpnėja dėl padidėjusio fizinio aktyvumo, sutrumpėja atsistatymo laikas po treniruotės. Be to, probiotikai reguliuoja virškinamo trakto funkcionavimą, užkerta kelią žarnyno hipoksijos padariniams, atsirandanteims intensyvių treniruočių metu, bei pagerina maistinių medžiagų pasisavinimą intensyviai dirbantiems raumenims.

SKYSTAME PAVIDALE… KĄ TAI DUODA?
ProBioSport probiotikai skystame pavidale yra inovatyvūs produktai, kurie yra aukščiausios kokybės ir efektyvumo. Gyvybingos ir aktyvios probiotinių bakterijų padermės išlaiko pilną biologinį aktyvumą, su galimybe nedelsiant kolonizuoti žarnyną ir biofunkcinę POSTBIOTIKŲ gamybą. Skysta forma užtikrina visišką probiotinių bakterijų potencialo panaudojimą.

DIETA IR PROBIOTIKAI
Ne tik papildomas vartojimas probiotikų, bet ir tinkama mityba yra labai svarbi probiotinės mikrobiotos augimui žarnyne. Natūraliuose maisto produktuose esantys polisacharidai stimuliuoja probiotinių bakterijų augimą, sustiprina jų teigiamą poveikį organizmui. Štai kodėl svarbu vartoti probiotikus valgio metu.

Parašykite komentarą
Pirkinių krepšelis Uždaryti