Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Aminorūgštys „Nutrend BCAA 2:1:1 Tab“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

24,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

BCAA 2:1:1 Tab – tai 1000 mg pačių svarbiausių esminių aminorūgščių BCAA vienoje tabletėje. Aminorūgštys L-Leucinas, L-Isoleucinas ir L-Valinas yra optimaliu santykiu 2:1:1 kuris visiškai atitinka organizmo reikalavimus. Gryna laisva kristalinė BCAA forma padidina pasisavinimo efektyvumą.

VARTOJIMAS. Pagal rekomendacijas nuryti reikiamą tablečių kiekį ir užgerti pakankamu kiekiu skysčiu. Alkoholio gėrimai netinka. Praryti sveikas tabletes, neperkąsti. Atidarytą suvartoti per 3 mėnesius. Amino rūgščių papildymui prieš treniruotę: 3 tabletės 40 – 60 minučių prieš fizinį krūvį. Atsigavimui po treniruotės: 3 tabletės iš karto po treniruotės.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 6 tabletėse 1 tabletėje
Kalorijų 140 kJ/34 kcal 20,4 kJ/4,8 kcal
Batymų 4,1 g 0,64 g
Angliavandenių 1,9 g 0,23 g
Riebalų 0,9 g 0,15 g
L-Leucino 3000 mg 500 mg
L-Isoleucino 1500 mg 250 mg
L-Valino 1500 mg 250 mg

Porcijų skaičius pakuotėje: 50 (150 tab.).

SUDEDAMOSIOS DALYS: L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas, stabilizatorius skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė, stabilizatorius natrio karboksimetilceliuliozė, stearino rūgštis, glajinė medžiaga šelakas, užpildas magnio stearatas.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje! Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Produkto neužšaldyti. Gamintojas neatsako, jei produktas laikomas ar vartojamas netinkamai.

GRYNASIS KIEKIS: 150 tablečių (195 g).
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS:  “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Aminorūgštys „Nutrend BCAA 2:1:1 Tab“”

Custom Field Title

Nutrend BCAA 2:1:1 Tab – Šakotųjų grandinių aminorūgščių kompleksas tablečių formoje (Maisto papildas)

Nutrend BCAA 2:1:1 Tab yra maisto papildas tablečių formoje, kuriame yra šakotųjų grandinių aminorūgščių (BCAA) – leucino, izoleucino ir valino – optimaliu 2:1:1 santykiu. Šis produktas skirtas papildyti kasdienę mitybą esminėmis aminorūgštimis, padedančiomis palaikyti raumenų funkciją ir atsigavimą po fizinio krūvio.

Privalumai:

  • BCAA 2:1:1 santykis: Šiame produkte esantis BCAA santykis (leucinas, izoleucinas, valinas) padeda užtikrinti optimalų aminorūgščių balansą, kuris gali būti naudingas raumenų atsistatymui ir palaikymui.
  • Tablečių forma: Patogi tablečių forma yra lengvai dozuojama ir patogi vartoti bet kur ir bet kada, suteikiant paprastą būdą papildyti mitybą BCAA.
  • Ilgalaikis poveikis: Tablečių forma užtikrina ilgalaikį aminorūgščių tiekimą, kas gali padėti palaikyti raumenų funkciją per ilgesnį laikotarpį.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Patogumas: Vartotojai dažnai giria tablečių formą už patogumą ir lengvą dozuojamumą, ypač kai reikia papildyti mitybą keliaujant arba užimtu gyvenimo ritmu.
  • Poveikis: Dauguma vartotojų pastebi, kad produktas padeda greičiau atsistatyti po treniruočių ir sumažina raumenų nuovargį.
  • Skonis: Kadangi produktas yra tablečių formoje, vartotojai nereikia rūpintis skoniu ir tirpumu, kas yra patogu daugeliui.

Trūkumai:

  • Lėtesnis poveikis: Tablečių forma gali turėti šiek tiek lėtesnį poveikį, palyginti su skystomis arba miltelių formos aminorūgštimis.
  • Kiekis tablečių: Kai kurie vartotojai gali pastebėti, kad reikia nuryti daugiau tablečių, norint gauti rekomenduojamą dozę, kas gali būti nepatogu.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, o ne maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti