Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Stimuliuojantis papildas „Nutrend Fat Direct Shot“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

1,80 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , , , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Fat Direct Shot – tai ir prieštreniruotinis stimuliantas, ir lieknėjimo papildas viename. Sudėtyje yra tokios veiklios medžiagos kaip beta alaninas, argininas, karnitinas, cholinas, kofeinas, B grupės vitaminai ir biotinas.

Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims (100 mg /60 ml – 1 indelyje).  

VARTOJIMAS: 1 indelis 15 min prieš fizinę veiklą.  Maksimali dienos norma  –  1 indelis (60 ml). Atidarytą suvartoti iš karto. Galimos nuosėdos nėra blogo produkto ženklas. Prieš vartojimą suplakti. Dėl sudėtyje esančio beta alanino gali pasireikšti dilgčiojimo jausmas, kuris nekelia pavojaus sveikatai. 

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 60 ml – 1 indelyje 100 ml
L-arginino 1500 mg 2500 mg
L-karnitino 2000 mg 3333,4 mg
beta alanino 1000 mg 1666,6 mg
Gliukuronolaktono 500 mg 833 mg
Cholino 200 mg 333,3 mg
Kofeino 100 mg 166,7 mg
Kitamino B6 5 mg (357% RMV) 8,3 mg (593% RMV)
Niacino 15 mg (94% RMV) 25 mg (156% RMV)
Riboflavino 10 mg (714% RMV) 16,6 mg (1186% RMV)
Pantoteno rūgšties 10 μg (167% RMV) 16,6 mg (277% RMV)
Biotino 25 μg (50% RMV) 41,7 μg (83% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė.

SUDEDAMOSIOS DALYS: vanduo, L-karnitinas, L-argininas, beta-alaninas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis ir citrinų rūgštis, gliukuronolaktonas, kvapioji medžiaga, dažikliai: E 150d, E 104*,cholino chloridas, kofeinas, konservantai: kalio sorbatas ir  natrio benzoatas, saldikliai: acesulfamas K ir steviolio glikozidai, nikotinamidas, natrio riboflavin-5′-fosfatas, saldiklis  sukralozė, kalcio D-pantotenatas,  piridoksino hidrochloridas, saldiklis neohesperidinas DC, D-biotinas.

*Dažiklis  E 104 gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo užšalimo. Gamintojas neatsako, jei produktas laikomas ar vartojamas netinkamai.

GRYNASIS KIEKIS: 60 ml.
GAMINTOJAS:  NUTREND D.S., a.s., Selské nám. 9/43, 772 00 Olomouc-Chválkovice, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Stimuliuojantis papildas „Nutrend Fat Direct Shot“”

Custom Field Title

Nutrend Fat Direct Shot – tai specialiai sukurtas maisto papildas, skirtas kaip prieštreniruotinis stimuliantas, siekiant palaikyti energijos lygį ir optimizuoti riebalų deginimą. Šis produktas yra patogioje vienkartinėje porcijoje, leidžiančioje lengvai naudoti bet kur ir bet kada.

Produkto savybės:

  • Prieštreniruotinis stimuliantas – Nutrend Fat Direct Shot yra sukurtas siekiant suteikti energijos ir padėti palaikyti gerą fizinę būklę prieš treniruotę. Jame esantys ingredientai gali padėti pagerinti treniruočių efektyvumą ir padidinti energijos lygį.
  • Patogios vienkartinės porcijos – Produktas yra pateikiamas vienkartinėse pakuotėse, todėl yra ypač patogus vartoti prieš treniruotę. Tai ideali galimybė turėti papildą visada po ranka, nesvarbu, ar esate namuose, ar sporto salėje, ar keliaujate.
  • Saldikliai – Nutrend Fat Direct Shot yra saldintas, todėl vartojimas yra malonus ir patrauklus. Priedai, tokie kaip saldikliai, yra naudojami siekiant pagerinti skonį ir užtikrinti malonų vartojimo patirtį.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Rekomenduojama dozė: 1 vienkartinė pakuotė (shot) prieš treniruotę. Laikykitės gamintojo nurodymų ant etiketės ir neviršykite rekomenduojamos paros dozės.

Trūkumai:

  • Nepakeičia subalansuotos mitybos – Nutrend Fat Direct Shot neturėtų būti laikomas vieninteliu sprendimu svorio kontrolei ar energijos palaikymui. Efektyviam rezultatui būtina laikytis subalansuotos mitybos ir reguliariai sportuoti.

Pastaba: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Produktas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Prieš vartojant, pasitarkite su gydytoju, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti