Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Nutrend Regener

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

2,90 14,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Regener – tai unikalus produktas, skirtas greitesniam atsigavimui po fizinių krūvių. Sudėtyje yra daug efektyvių medžiagų, tokių kaip L-glutaminas, BCAA (2:1:1 santykiu), L-argininas bei vitaminai A, C, E ir mineralai. Viskas pateikta specialiu santykiu, kad užtikrinti maksimalų papildo veiksmingumą.

VARTOJIMAS: 75 g produkto maišyti su 450 ml vandens. Vartoti mažomis dozėmis ir gerti 20 – 30 minučių po fizinio krūvio.Skiedimo santykis: 75 g miltelių maišyti su 450 ml vandens. Suvartojus produktą, rekomenduojama išgerti papildomus 200 ml skysčių. Atidarius, laikyti  ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir suvartoti per  2 mėnesius. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija:
100 g produkto
Porcijoje 75 g
Kalorijų
1583 kJ/372 kcal 1187 kJ/279 kcal
Riebalų
0 g
0 g
kuriuose sočiųjų riebalų rūgščių
0 g
0 g
Angliavandenių
83 g
62,3 g
kuriuose cukrų 24,6 g 18,5 g
Baltymų 7,3 g 5,5 g
Skaidulinių medžiagų 0 g 0 g
Druskos  0,25 g  0,19 g
L-Glutamino
2667 mg
2000 mg
L-Leucino
2000 mg
1500 mg
L-Izoleucino
1000 mg
750 mg
L-Valino
1000 mg
750 mg
L-Arginino
667 mg
500 mg
Magnio
173 mg (46% RMV)
130 mg (35% RMV)
Seleno
20 µg (36% RMV)
15 µg (27% RMV)
Vitamino C
266 mg (333% RMV)
200 mg (250% RMV)
Vitamino E
93 mg (775% RMV)
70 mg (583% RMV)
Dviskiaučio ginkmedžio ekstrakto
53 mg
40 mg
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 1 (75 g), 6 (450 g).

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Raudonosios gaivos skoniomaltodekstrinas, gliukozė, L-glutaminas, L-leucinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, citrinų rūgšties magnio druskos, kalio gliukonatas, L-izoleucinas, L-valinas, L-argininas, lipnumą reguliuojanti medžiaga monokalcio fosfatas, raudonasis burokėlių šaknies koncentratas, L-askorbo rūgštis, kvapioji medžiaga, tirštiklis karageninas, natrio chloridas, DL-alfa-tokoferilacetatas, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, dviskiaučio ginkmedžio ekstraktas (24% flavonų), dažiklis beta-karotenas, selenu papildytos mielės. Produkto sudėtyje gali būti randama sojos ir pieno baltymo pėdsakai.

Obuolių skonio: maltodekstrinas, gliukozė, L-glutaminas, L-leucinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, citrinų rūgšties magnio druskos, kalio gliukonatas, L-izoleucinas, L-valinas, L-argininas, lipnumą reguliuojanti medžiaga monokalcio fosfatas, L-askorbo rūgštis, tirštiklis karageninas, natrio chloridas, DL-alfa-tokoferilacetatas, saldikliai: sukralozė ir acesulfamas K, dviskiaučio ginkmedžio ekstraktas (24% flavonų), dažiklis beta-karotenas, selenu papildytos mielės. Produkto sudėtyje gali būti randama sojos ir pieno baltymo pėdsakai.

Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims! Saugoti sausoje vietoje  ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Produkto neužšaldyti. Gamintojas neatsako, jei produktas laikomas ir vartojamas netinkamai.

GRYNASIS KIEKIS: 450 g (6 porcijos po 75 g).
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS:  “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Nutrend Regener”

Custom Field Title

Nutrend Regener – tai pažangus maisto papildas, sukurtas siekiant padėti organizmui greičiau atsistatyti po intensyvių fizinių krūvių. Šis produktas siūlo unikalią formulę, kuri padeda greičiau atsigauti po treniruočių, optimizuoti raumenų atstatymą ir pagerinti bendrą savijautą.

Produkto savybės:

  • Unikali formulė: Nutrend Regener kombinuoja įvairius veikliuosius ingredientus, kurie skatina raumenų atsigavimą ir sumažina nuovargį. Ši formulė apima aukštos kokybės baltymus, angliavandenius, amino rūgštis ir papildomas medžiagas, skirtas gerinti regeneraciją.
  • Greitas atsigavimas: Dėl specialiai parinktų sudedamųjų dalių, tokių kaip išrūgų baltymai, maltodekstrinas ir glutaminas, Nutrend Regener padeda spartinti glikogeno atsargas ir sumažinti raumenų skausmus, taip suteikiant jums galimybę greičiau grįžti prie treniruočių.
  • Patogus vartojimas: Šis produktas pateikiamas miltelių pavidalu, kurį lengva maišyti su vandeniu arba kitu skysčiu, todėl jo vartojimas yra paprastas ir patogus. Rekomenduojama vartoti po treniruotės, kad optimizuotumėte raumenų atsigavimą.

Vartojimo rekomendacijos:

  • Dozavimas: Rekomenduojama vartoti vieną porciją (30 g miltelių), sumaišytą su 250–300 ml vandens, iš karto po treniruotės arba bet kuriuo kitu metu, kai reikia greito atsigavimo.

Trūkumai:

  • Kalorijų kiekis: Nutrend Regener gali būti kaloringas papildas, todėl svarbu stebėti bendrą kalorijų kiekį per dieną, kad išvengtumėte nereikalingo svorio priaugimo.
  • Individuali reakcija: Kaip ir su bet kuriuo papildomu produktu, kai kuriems žmonėms gali pasireikšti alerginės reakcijos ar virškinimo problemos. Jei pastebite nepageidaujamus poveikius, būtina nutraukti vartojimą ir kreiptis į sveikatos specialistą.
  • Netinka visiems: Šis produktas gali būti netinkamas žmonėms su specifiniais mitybos poreikiais ar sveikatos sutrikimais. Prieš pradedant vartoti, patariama pasikonsultuoti su gydytoju arba dietologu.

Pastaba: Nutrend Regener neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojant produktą, rekomenduojama pasitarti su sveikatos specialistu, ypač jei turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus.

Pirkinių krepšelis Uždaryti