Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Išparduota

Augalinės kilmės aminorūgštys „BioTech Vegan BCAA“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

29,90 

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Vegan BCAA – aminorūgščių gėrimo milteliai, kurių sudėtyje yra leucino, izoleucino ir valino santykiu 2:1:1. Vienoje porcijoje yra 6 g BCAA aminorūgščių, kurios yra svarbios raumenų baltymų sudedamosios dalys. Be to, produkte taip pat yra vitamino B6, kuris padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir mažina nuovargį.

VARTOJIMAS. 1 porciją (9 g = 2 pilni arbatiniai šaukšteliai = 1 valgomasis šaukštas) maišyti su 300 ml vandens. Patartina naudotis plaktuve. Suplakus produktą, palikti 1 minutę pastovėti. Vartoti bet kuriuo dienos metu. Maksimali dienos norma – 1 porcija per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 100 g 9 g
BCAA amino rūgštys kuriuose:  66 g 6 g
L-Leucino 33 g 3 g
L-Izoleucino 16 g 1,5 g
L-valino 16 g 1,5 g
vitamino B6 17 mg (1214% RMV) 1,6 mg (114% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė.

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: 33% tirpus L-Leucinas (L-Leucinas, emulsiklis lecitinai), 17%L-Izoleucinas, 17% L-Valinas, inulinas, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, citrinų žievės milteliai2%, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, saldiklis sukralozė, druska, piridoksino hidrochloridas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, soja, glitimas, garstyčios, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto produktasneturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 5-30ºC temperatūroje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 360 g (40 porcijų po 9 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE.
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Augalinės kilmės aminorūgštys „BioTech Vegan BCAA“”

Custom Field Title

BioTech Vegan BCAA – Augalinės kilmės BCAA kompleksas (Maisto papildas)

BioTech Vegan BCAA yra maisto papildas, kuriame yra šakotųjų grandinių aminorūgščių (BCAA) mišinio, pagaminto iš augalinės kilmės šaltinių. BCAA – leucinas, izoleucinas ir valinas – yra esminiai komponentai, kurie padeda palaikyti raumenų sveikatą ir atsigavimą po fizinio krūvio.

Privalumai:

  • Augalinės kilmės: BCAA kompleksas pagamintas iš augalinių šaltinių, todėl tinka veganams ir vegetariams.
  • Raumenų atsigavimas: Šakotosios grandinės aminorūgštys (BCAA) yra svarbios raumenų regeneracijai ir gali padėti sumažinti raumenų nuovargį po fizinio krūvio.
  • Balansas: BCAA komplekse esantys leucinai, izoleucinai ir valinai padeda palaikyti baltymų sintezę ir raumenų masę.

Trūkumai:

  • Papildomas poreikis: Papildas gali būti nereikalingas, jei jūsų mityba jau yra pakankamai subalansuota ir turtinga aminorūgščių.

Svarbu: Šis produktas neturėtų būti vartojamas kaip pagrindinis maisto šaltinis. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų arba vartojate kitus papildus ar vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti