Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Aminorūgštys „IconFit BCAA 2:1:1“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

12,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

IconFit BCAA 2:1:1 – tai aukštos kokybės išsišakojusios grandinės aminorūgščių kompleksas. Šios aminorūgštys pateiktos 2:1:1 santykiu: L-leucino (2 dalys), L-izoleucino (1 dalis) ir L-valino (1 dalis). Tai nepakeičiamos amino rūgštys, kurių pats organizmas negamina, tad jas reikia gauti su maistu ar papildais. IconFit BCAA 2:1:1 yra geriausias ir gryniausias koncentruotų amino rūgščių šaltinis. Laikantis dietos BCAA padeda apsaugoti raumenų masę.

Vartojimas: sumaišykite 7 g miltelių (1 valgomąjį šaukštą) su maždaug 150–200 ml vandens, sulčių ar kitu angliavandenių turinčiu gėrimu ir suvartokite per dvidešimt minučių. Suvartokite 1–2 porcijas per dieną prieš ir po treniruotės.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 7 g porcijoje 100 g produkto
Energija 20 kJ/4,8 kcal  288 kJ/69 kcal
Riebalų <0,1 g  0,2 g
Angliavandenių 0,36 g  5,2 g
kuriuose cukrų 0 g  0 g
Baltymų 0 g  0 g
L-leucino 2575 mg  36,8 g
L-izoleucino 1288 mg  18,4 g
L-valino 1288 mg  18,4 g
Bendras amino rūgščių kiekis 5150 mg  73,6 g

SUDEDAMOSIOS DALYS: BCAA 2:1:1 išsišakojusios grandinės aminorūgščių kompleksas (L-leucinas, L-izoleucinas, L-valinas), citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų lecitinas (0,8 %), saldiklis sukralozė.

Įspėjimas: Neviršykite rekomenduojamo kiekio. Laikyti vėsioje, sausoje, nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Aminorūgštys „IconFit BCAA 2:1:1“”

Custom Field Title

IconFit BCAA 2:1:1 – Šakotųjų grandinių aminorūgščių milteliai (Maisto papildas)

IconFit BCAA 2:1:1 yra maisto papildas miltelių formoje, kuriame yra šakotųjų grandinių aminorūgščių (BCAA) mišinys su 2:1:1 santykiu – leucino, izoleucino ir valino. Ši formulė yra skirta papildyti organizmą svarbiais komponentais, kurie gali padėti palaikyti raumenų sveikatą ir atsigavimą po fizinio krūvio.

Privalumai:

  • Optimalus santykis: 2:1:1 santykis (leucinas, izoleucinas, valinas) yra pasirinktas siekiant suteikti optimalų aminorūgščių balanso poveikį raumenų atsigavimui ir baltymų sintezei.
  • Lengva vartoti: Miltelių forma leidžia lengvai pritaikyti vartojimo dozes pagal individualius poreikius ir sumaišyti su skysčiu ar baltymų kokteiliu.
  • Raumenų funkcija: BCAA gali prisidėti prie raumenų sveikatos palaikymo, mažinant nuovargį ir padedant atsigauti po intensyvių treniruočių.

Trūkumai:

  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo asmeninės organizmo reakcijos ir treniruočių intensyvumo.
  • Skonis ir tirpumas: Miltelių formos papildas gali turėti specifinį skonį ir gali reikalauti papildomo maišymo, kad būtų visiškai ištirpęs.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, o ne maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų arba vartojate kitus papildus ar vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti