Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kalcio ir magnio kompleksas „Scitec Calcium Magnesium“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

16,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Kalcis ir magnis yra labai svarbūs mineralai. Šioje formulėje jie pateikti 2:1 santykiu.

Kalcis padeda palaikyti normalią raumenų veiklą. Taip pat jis reikalingas normaliai kaulų ir dantų būklei palaikyti.

Magnis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį bei padeda palaikyti normalią raumenų funkciją.

VARTOJIMAS: vieną tabletę per dieną valgio metu.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 tabletėje
Kalcio 500 mg (63% RMV)
Magnio 250 mg (67% RMV
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 90 (90 tab.)

SUDEDAMOSIOS DALYS: kalcio karbonatas, kalcio gliukonatas, magnio oksidas, magnio gliukonatas, lipnumą reguliuojančios medžiagos:riebalų rūgščių magnio druskos ir talkas, stabilizatorius  polivinilo alkoholis, drėgmę išlaikanti medžiaga propilenglikolis, saulėgrąžų milteliai, dažiklis titano dioksidas, stabilizatorius skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušinis, glitimas, soja, žemės riešutai, riešutai, salierai ir vėžiagyviai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą.

GRYNASIS KIEKIS: 90 tablečių (203 g).
PAGAMINTA EUROPOS SĄJUNGOJE pagal Scitec Nutrition® užskymą, Scitec Kft, Csörsz árok köz 2, 2120 Dunakeszi, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kalcio ir magnio kompleksas „Scitec Calcium Magnesium“”

Custom Field Title

Scitec Calcium Magnesium – Kalcio ir magnio kompleksas (Maisto papildas)

Scitec Calcium Magnesium yra maisto papildas, kuriame derinami kalcis ir magnis, du svarbūs mineralai, reikalingi organizmo sveikatai. Šis kompleksas padeda palaikyti kaulų ir dantų sveikatą, normalų raumenų funkcionavimą ir energijos apykaitą.

Privalumai:

  • Kaulų ir dantų sveikata: Kalcis prisideda prie normalių kaulų ir dantų būklės palaikymo, o magnis padeda reguliuoti kalcio absorbciją organizme.
  • Raumenų funkcija: Magnis padeda palaikyti normalią raumenų funkciją ir mažina raumenų mėšlungį, tuo tarpu kalcis yra būtinas raumenų susitraukimui.
  • Energijos apykaita: Abu mineralai prisideda prie normalaus energijos apykaitos palaikymo ir gali padėti mažinti nuovargį bei silpnumą.

Trūkumai:

  • Virškinimo sutrikimai: Per didelis kalcio ar magnio kiekis gali sukelti virškinimo sutrikimų, tokių kaip viduriavimas ar skrandžio diskomfortas, todėl svarbu laikytis rekomenduojamos dozės.
  • Papildomas poreikis: Papildas gali būti nereikalingas, jei jūsų mityba yra pakankamai subalansuota ir turtinga kalcio ir magnio turinčiais produktais.

Svarbu: Šis produktas neturėtų būti vartojamas kaip pagrindinis maisto šaltinis. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų arba vartojate kitus papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti