Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Skystos aminorūgštys „Nutrend BCAA Liquid“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

20,90 

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Nutrend BCAA Liquid – tai aukščiausios kokybės išsišakojusios aminorūgštys (BCAA) skystoje formoje. Šios aminorūgštys laikomos pačiomis svarbiausiomis raumenų optimaliam funkcionavimui. Skysta papildo forma užtikrina greitą pasisavinimą. Praturtintas vitaminu B6. Be cukraus.

VARTOJIMAS: 1 porcija – 40 ml. Rekomenduojama vartoti: 30 – 60 min. prieš treniruotę ir/arba iš karto po treniruotės. Maksimali dienos norma 80 ml. Prieš vartojimą suplakti. Gerti atskiestą vandeniu arba sportiniu gėrimu. Atidarytą suvartoti per 2 mėnesius. Atidarius, sandariai uždaryti ir laikyti ne aukšesnėje kaip 25°C temperatūroje bei suvartoti per 2 mėnesius.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 100 ml produkto 1 porcijoje – 40 ml
Kalorijų
135 kJ/30 kcal
52 kJ/12 kcal
Baltymų
5,7 g
2,3 g
Angliavandenių
0 g
0 g
Cukraus
0 g
0 g
Riebalų
0 g
0 g
kuriuose sočiųjų riebalų r.
0 g
0 g
Skaidulinių medžiagų
0 g
0 g
Druskos
0,04 g
0,02 g
L-Valino
4600 mg
1840 mg
L-Isoleucino
2000 mg
800 mg
L-Leucino
1400 mg
560 mg
Vitamino B6
3,25 mg (232% RMV)
1,3 mg (93% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 12,5 (500 ml), 25 (1000 ml).

SUDEDAMOSIOS DALYS: vanduo, L-valinas, rūgštingumą reguliojanti medžiaga citrinų rūgštis, L-izoleucinas, L-leucinas, apelsinų aromato kvapioji medžiaga, dažikliai: E104* ir E110*, konservantas sorbo rūgštis ir natrio benzoatas, saldikliai: neohesperidinas, natrio ciklamatas,  acesulfamas K ir sukralozė, piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6).

*Dažikliai E104 ir E110 gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Maisto produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu. Skirtas specialiai mitybai. Netinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims. Laikyti sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugoti nuo užšalimo. Gamintojas neatsako, jei produktas laikomas ar vartojamas netinkamomis sąlygomis.

GRYNASIS KIEKIS: 1000 ml (25 porcijos po 40 ml).
GAMINTOJAS: NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, 779 00 Olomouc, Čekijos Respublika.
PLATINTOJAS:  “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skystos aminorūgštys „Nutrend BCAA Liquid“”

Custom Field Title

Nutrend BCAA Liquid – Šakotųjų grandinių aminorūgščių kompleksas skystoje formoje (Maisto papildas)

Nutrend BCAA Liquid yra maisto papildas skystoje formoje, kuriame yra šakotųjų grandinių aminorūgščių (BCAA) – leucino, izoleucino ir valino. Šis produktas skirtas papildyti kasdienę mitybą svarbiomis aminorūgštimis, padedančiomis palaikyti raumenų funkciją ir atsistatymą po fizinio krūvio.

Privalumai:

  • Skysta forma: Skystas produktas leidžia greitai ir efektyviai įsisavinti aminorūgštis, kas gali padėti pagerinti treniruočių efektyvumą ir greitą atsigavimą.
  • Optimalus BCAA santykis: Skystyje yra tinkamas leucino, izoleucino ir valino santykis, kuris gali padėti palaikyti raumenų sveikatą ir atsigavimą po fizinio krūvio.
  • Patogus vartojimas: Skystą formą lengva vartoti, ją galima lengvai įtraukti į kasdienę mitybą ir vartoti prieš, per arba po treniruotės.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Greitas poveikis: Vartotojai dažnai pastebi, kad skysta forma leidžia greitai gauti aminorūgštis, kas padeda efektyviau atsigauti po treniruočių ir sumažina raumenų nuovargį.
  • Patogumas: Daugelis vartotojų giria skystą formą už patogumą vartojant ir lengvą integravimą į treniruočių rutiną.
  • Skonis: Vartotojai teigia, kad produktas turi malonų skonį ir nesukelia problemų vartojimo metu.

Trūkumai:

  • Individualus poveikis: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualių organizmo reakcijų ir fizinio krūvio intensyvumo.
  • Kainos aspektas: Skysti papildai gali būti brangesni nei miltelių ar tablečių formos produktai.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, o ne maisto pakaitalas. Laikykitės rekomenduojamos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti