Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kreatino monohidratas „BioTech 100% Creatine Monohydrate“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

23,90 

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

100% Creatine Monohydrate – tai mikronizuotas kreatino monohidratas miltelių formoje. Apie 95% kūne esančio kreatino randasi skeletiniuose raumenyse. Jis padeda gaminti raumenų lastelėms reikalingą energiją, optimizuodamas adenozintrifosfato (ATF) gamybą. ATF yra pagrindinis energijos šaltinis ląstelėse. Tyrimai patvirtina, kad kreatinas didina fizinį pajėgumą atliekant labai intensyvius trumpalaikius fizinius pratimus. Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 3 g kreatino.

VARTOJIMAS: sumaišykite 1 porciją (3,4 g = 1 kaušelis = 1 arbatinis šaukštelis) produktosu pasirinktu 300 ml gėrimu. Vartoti 1 porciją per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 porcijoje – 3,4 g produkto
mikronizuoto kreatino monohidrato 3,4 g
kuriame kreatino 3 g

 

SUDEDAMOSIOS DALYS: 100% mikronizuoto kreatino monohidratas.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą, 5-30°C temperatūroje,

GRYNASIS KIEKIS: 300 gramų.
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kreatino monohidratas „BioTech 100% Creatine Monohydrate“”

Custom Field Title

BioTech 100% Creatine Monohydrate – Kreatino Monohidratas (Maisto Papildas)

BioTech 100% Creatine Monohydrate yra maisto papildas, kuriame naudojamas grynas kreatino monohidratas. Šis produktas yra sukurtas siekiant suteikti aukštos kokybės kreatino šaltinį fiziniam aktyvumui.

Privalumai:

  • Grynas kreatino monohidratas: Produktas naudoja 100% gryną kreatino monohidratą, kuris yra gerai žinomas ir plačiai naudojamas sporto papildas.
  • Patogus vartojimas: Miltelių forma leidžia lengvai pritaikyti dozę pagal individualius poreikius ir maišyti su skysčiais.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Pagerina treniruočių efektyvumą: Vartotojai dažnai pastebi, kad BioTech 100% Creatine Monohydrate gali padėti padidinti treniruočių intensyvumą.
  • Aukšta kokybė: Produkto grynumas ir kokybė yra dažnai pabrėžiami vartotojų atsiliepimuose.

Trūkumai:

  • Individualūs rezultatai: Produkto poveikis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių organizmo savybių, treniruočių intensyvumo ir mitybos įpročių.
  • Galimos šalutinės reakcijos: Kai kurie vartotojai gali patirti virškinimo diskomfortą, tokius kaip pilvo pūtimas ar diskomfortas.

Svarbu: BioTech 100% Creatine Monohydrate yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir neturi būti laikomas maisto pakaitalu. Rekomenduojama laikytis nurodytos dozės ir vartoti produktą kaip dalį sveiko gyvenimo būdo. Jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti