Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Tirpios kreatino tabletės „BioTech Creatine Zero Effervescent

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

5,50 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Creatine Zero Effervescent – tai kreatinas tirpių tablečių pavidale. Kreatinas didina fizinį pajėgumą atliekant labai intensyvius trumpalaikius fizinius pratimus. Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 3 g kreatino. 

VARTOJIMAS: 2 tirpias tabletes įdėti į 300-500 ml šalto vandens. Vartoti po 2 tabletes per dieną.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 2 tabletėse
kreatino monohidrato 2500 mg
  kuriame kreatino 2200 mg

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Mėlynųjų vynuogių skonio: kreatino monohidratas 31%, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir natrio karbonatas, užpildas sorbitolis, burokėlių šaknies milteliai, kvapiosios medžiagos, saldiklis sukralozė, dažiklis paprastoji karamelė.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nerekomenduojama nėščioms ir maitinančioms moterims, asmenims iki 18 metų ir sergantiems kokiomis nors ligomis. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.

GRYNASIS KIEKIS: 18 tablečių (72 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Tirpios kreatino tabletės „BioTech Creatine Zero Effervescent”

Custom Field Title

BioTech Creatine Zero Effervescent yra inovatyvus maisto papildas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra grynas kreatino monohidratas. Šios efervescencinės tabletės pasižymi išskirtiniu patogumu ir puikiu skoniu, todėl yra ideali pasirinkimo galimybė tiems, kurie aktyviai sportuoja ar keliauja.

Privalumai:

  • Patogus vartojimas: Effervescent tabletės lengvai tirpsta vandenyje, todėl jas lengva paruošti ir vartoti bet kur ir bet kada. Šis patogumas ypač vertinamas sportuojant ar keliaujant.
  • Puikus skonis: Produktas išsiskiria maloniu skoniu, kuris padeda mėgautis vartojimu ir motyvuoja laikytis vartojimo rutinos.
  • Greitas įsisavinimas: Effervescent tabletės užtikrina greitą tirpimą ir optimalią veikliųjų medžiagų absorbciją organizme.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Patogumas: Vartotojai ypač vertina produkto patogumą ir lengvumą, kurį suteikia efervescencinės tabletės. Tai padeda išlaikyti treniruočių režimą ir papildymą net ir kelionių metu.
  • Skonis: Daugeliui vartotojų produktas patinka dėl puikaus skonio, kuris suteikia malonumą vartojant.

Trūkumai:

  • Individualūs rezultatai: Kaip ir su visais maisto papildais, produkto poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualių organizmo savybių ir treniruočių režimo.

Svarbu: BioTech Creatine Zero Effervescent yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir neturi būti laikomas maisto pakaitalu. Rekomenduojama laikytis nurodytos dozės ir vartoti produktą kaip dalį sveiko gyvenimo būdo. Jei esate nėščia, žindote, turite sveikatos problemų arba vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toli nuo tiesioginių saulės spindulių.

Pirkinių krepšelis Uždaryti