Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Magnio papildas „BioTech Magnesium + Chelate“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

8,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Magnesium + Chelate – tai magnio papildas kapsulių formoje. Magnis padeda mažinti nuovargį, taip pat padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą, normalią raumenų funkciją bei normalią kaulų ir dantų būklę.

VARTOJIMAS: po 1 kapsulę per dieną, užgeriant stikline vandens.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 1 kapsulėje 
Magnio 250 mg (66% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS: lipnumą reguliuojanti medžiaga monokalcio fosfatas, magnio oksidas (38.5%), želatina, glajinė medžiaga šelakas, dažiklis geležies oksidai ir hidroksidai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: amonio hidroksidas ir kalio hidroksidas, magnio bisglicinatas (9.7%), lipnumą reguliuojančios medžiagos: riebalų rūgščių magnio druskos ir silicio dioksidas.

Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, kiaušiniai, soja,  glitimas, garstyčios, sieros dioksidas ir riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.

GRYNASIS KIEKIS: 60 kapsulių (61,5 g).
GAMINTOJAS: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti 60, Vengrija.
PLATINTOJAS LIETUVOJE: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Magnio papildas „BioTech Magnesium + Chelate“”

Custom Field Title

BioTech Magnesium + Chelate – Magnis chelatų forma (Maisto papildas)

BioTech Magnesium + Chelate yra maisto papildas, kuriame magnis pateikiamas chelatų forma, tai yra, sujungtas su organinėmis molekulėmis, kurios padeda geriau įsisavinti mineralą organizme. Magnis yra svarbus mineralas, palaikantis normalų raumenų ir nervų sistemos veikimą, energijos apykaitą bei kaulų sveikatą.

Privalumai:

  • Chelatų forma: Magnio chelatų forma padeda geriau įsisavinti magnį organizme, todėl jis efektyviau veikia.
  • Raumenų ir nervų sistemos palaikymas: Magnis prisideda prie normalaus raumenų ir nervų funkcijos, mažindamas raumenų mėšlungį ir palaikydamas nervų sistemos veiklą.
  • Energijos apykaita: Padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, mažinant nuovargį ir silpnumą.

Trūkumai:

  • Virškinimo sutrikimai: Per didelis magnio kiekis gali sukelti virškinimo sutrikimų, tokių kaip viduriavimas, todėl svarbu laikytis rekomenduojamos dozės.
  • Papildomas poreikis: Jei jūsų mityba yra pakankamai subalansuota ir turtinga magnio turinčiais produktais, papildomas magnio vartojimas gali būti nereikalingas.

Svarbu: Šis produktas neturėtų būti vartojamas kaip pagrindinis maisto šaltinis. Laikykitės nurodytos dozės ir vartokite kaip dalį subalansuotos mitybos. Jei turite sveikatos problemų arba vartojate kitus papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti