Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Elektrolitų kompleksas „Vitargo Salt&More“

Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

16,90 

Maisto papildas

Produkto kodas: N/A Kategorijos: , , Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Salt&More – tai druskos kapsulės su mineralais (natris, kalis, kalcis, magnis) ir vitaminais (D3 ir K2). Šis papildas padės atgauti mineralus, kuriuos prarandame prakaituodami fizinės veiklos metu. Sudėtyje esantis magnis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. Kalis padeda palaikyti normalią raumenų veiklą ir normalų kraujospūdį. Kalcis ir vitaminas K padeda palaikyti normalų kraujo krešėjimą. Vitaminas D padeda palaikyti normalią raumenų funkciją.

Rekomenduojamas dozavimas: 1 porcija (3 kapsulės) fizinio krūvio metu, užgeriant pakankamu kiekiu vandens. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 3 kapsulėse (7500 mg)
Druskos 1,65 g
Vitamino D3 13,5 μg (270% RMV)
Vitamino K2 18 μg (24% RMV)
Natrio 660 mg
Chlorido 1017 mg (127% RMV)
Kalio 300 mg (15% RMV)
Kalcio 120 mg (15% RMV)
Magnio 62 mg (16% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS: natrio chloridas, kalio citratas, citrinų rūgšties kalcio druskos, hidroksipropilmetilceliuliozė, citrinų rūgšties magnio druskos, maltodekstrinas, lipnumą reguliuojanti medžiaga magnio silikatas, menachinonas, cholekalciferolis.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Produktas skirtas vartoti asmenims nuo 16 metų. Laikyti sausoje vietoje ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje ir toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.

GRYNASIS KIEKIS: 60 kapsulių (75 g).
GAMINTOJAS: MyVitargo, Schlosserstraße 20, 59399 Olfen, Vokietija.
PLATINTOJAS: “G Sportas” UAB, Kanapių g. 11, Panevėžys.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Elektrolitų kompleksas „Vitargo Salt&More“”

Custom Field Title

Vitargo Salt&More – Druskos kapsulės su mineralais

Vitargo Salt&More yra maisto papildas, sudarytas iš druskos ir būtinų mineralų, skirtas papildyti mitybą esant padidėjusiam fiziniam krūviui ar prakaitavimui. Kapsulės gali padėti atstatyti elektrolitų balansą po intensyvios treniruotės ar sportinės veiklos.

Svarbu: Produktas neturėtų būti vartojamas kaip pagrindinis maisto šaltinis. Laikytis rekomenduojamos paros dozės ir vartoti kaip dalį subalansuotos mitybos ir sveiko gyvenimo būdo.

Pirkinių krepšelis Uždaryti