Maistas Sportui

Konsultacija telefonu
Prieinamumas: Prekyboje

Kreatino monohidratas „Baltų Galia Creatine Monohydrate Premium“

(1 pirkėjo atsiliepimas)
Prekiniai ženklai:
SKU: N/A

16,50 29,90 

Produkto kodas: N/A Kategorija: Žyma:
Likutis parduotuvėse

Aprašymas

Daugelis žino apie kreatino naudą atliekant labai intensyvius trumpalaikius fizinius pratimus, tačiau mažai kas gilinasi į jo kokybę, o juk nuo to priklauso kreatino poveikis. „Baltų galia“ pristato aukščiausios kokybės gryniausią Creapure® kreatino monohidratą – labiausiai ištirtą ir plačiausiai naudojamą kreatino formą. Jis pasižymi išskirtiniu švarumu ir maksimaliu pasisavinimu, todėl yra ypač vertinamas sportininkų.

Kreatino monohidratas jau ilgą laiką plačiai naudojamas sporte. Apie 95% kūne esančio kreatino randasi skeletiniuose raumenyse. Jis padeda gaminti raumenų lastelėms reikalingą energiją, optimizuodamas adenozintrifosfato (ATF) gamybą. ATF yra pagrindinis energijos šaltinis ląstelėse. Tyrimai patvirtina, kad kreatinas didina fizinį pajėgumą atliekant labai intensyvius trumpalaikius fizinius pratimus. Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 3 g kreatino.

Vartojimas: viena porcija – 1 arbatinis šaukštelis miltelių (5 g) išmaišomas 100-200 ml vandens. Gerti 1-4 porcijas per dieną.

 

Jėgos sporto šakos (kultūrizmas, sunkioji atletika, galiūnų sportas): kreatino įkrovos fazėje (5 dienas) vartoti 1 porciją (5 g) keturis kartus per dieną. Palaikymo fazėje 1 porciją (5 g) per dieną. Kurso trukmė 14 dienų, po to daroma 7 dienų pertrauka ir vėl kartojamas kursas.

Lengvoji atletika: gerti iš karto po treniruotės. Galima maišyti su gėrimu, vartojamu po treniruotės. Gerti tik treniruočių dienomis. NEDARYTI įkrovos fazių.

Distancijos nuo 100 m iki 200 m, disko metimas ir kitos jėgos rūšys: 1 porciją (5 g) supilti į 300 ml vandens, sumaišyto su 1 arbatiniu šaukšteliu medaus ir 500 mg valgomosios druskos (ant peilio galo).

Distancijos nuo 400 m iki 1500 m: 0,5 porcijos (2,5 g) supilti į 300 ml vandens, sumaišyto su 1 arbatiniu šaukšteliu medaus ir 500 mg valgomosios druskos (ant peilio galo).

Distancijos nuo 1,5 km iki 42 km: 0,2 porcijos (1 g) supilti į bet kurį angliavandenių ir aminorūgščių gėrimą.

Sudėtis

Maistingumo deklaracija: 5 g  (1 arbatinis šaukštelis)
Kreatino monohidrato 5 g

SUDEDAMOSIOS DALYS: kreatino monohidratas.

Nėra maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25˚ C temperatūroje.

GRYNASIS KIEKIS: 500 g, 200 g.
IŠFASUOTA: UAB “Baltų galia”, Kanapių g. 11, 35118 Panevėžys.

1 atsiliepimas apie Kreatino monohidratas „Baltų Galia Creatine Monohydrate Premium“

  1. vidmantassmitas

Parašyti atsiliepimą

Custom Field Title

Baltų Galia Creatine Monohydrate Premium – Kreatino Monohidratas (Maisto Papildas)

Baltų Galia Creatine Monohydrate Premium yra aukštos kokybės maisto papildas, kuriame naudojamas patikimas Vokiškas Creapure® kreatino monohidratas. Creapure® yra patentuota kreatino monohidrato forma, žinoma dėl savo grynumo ir kokybės standartų, pripažinta visame pasaulyje.

Privalumai:

  • Aukščiausios kokybės ingredientai: Šiame produkte naudojamas Creapure® kreatino monohidratas, kuris yra vienas gryniausių ir efektyviausių formų, užtikrinantis puikią kokybę ir didesnį pasitikėjimą.
  • Gali prisidėti prie fizinio našumo: Kreatinas yra populiarus papildas, galintis padėti didinti fizinį našumą ir ištvermę, todėl jis gali būti naudingas tiek sportininkams, tiek tiems, kurie nori pagerinti savo treniruočių rezultatus.
  • Lengvas naudojimas: Miltelių pavidalas suteikia galimybę lengvai pritaikyti dozę pagal asmeninius poreikius ir patogiai sumaišyti su skysčiais.

Teigiami vartotojų atsiliepimai:

  • Padidėjęs treniruočių efektyvumas: Vartotojai dažnai praneša apie pastebimą fizinės ištvermės ir jėgos padidėjimą, naudodami Baltų Galia Creatine Monohydrate Premium.
  • Didelis pasitikėjimas: Daugelis vartotojų vertina aukštą Creapure® grynumą ir kokybę, kuri suteikia papildomą pasitikėjimą produkto veiksmingumu.

Trūkumai:

  • Individualūs rezultatai: Poveikis gali skirtis priklausomai nuo individualių organizmo savybių ir fizinio aktyvumo lygio.
  • Galimos virškinimo reakcijos: Kai kurie vartotojai gali patirti virškinimo diskomfortą, tokių kaip pilvo pūtimas ar lengvas pykinimas.

Svarbu: Šis produktas yra maisto papildas, skirtas papildyti subalansuotą mitybą ir nėra maisto pakaitalas. Laikykitės nurodytos dozės ir vartokite kaip dalį sveiko gyvenimo būdo rutinos. Jei turite sveikatos problemų, esate nėščia, žindote, ar vartojate kitus vaistus ar papildus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Pirkinių krepšelis Uždaryti