Maistas Sportui

Konsultacija telefonu

LOJALUMO PROGRAMA IR NUOLAIDOS

Nuolaidos nesisumuoja, tad vienam apsipirkimui galite pasirinkti tik vieną nuolaidos variantą. Galite rinktis vieną iš šių nuolaidų:

NUOLAIDOS KODAS.

Jei turite nuolaidos kodą, jį galite įvesti prekių krepšelyje, laukelyje „Nuolaidos kodas“ ir spauskite „PRITAIKYTI“. Jūsų pirkiniams bus pritaikyta turimo kodo nuolaida.

LOJALUMO PROGRAMA.

Dalyvaudami lojalumo programoje kaupsite pinigus nuo kiekvieno jūsų apsipirkimo ir juos panaudosite.

Nauji klientai, norintys dalyvauti programoje, turi užsiregistruoti svetainėje ir nuėjus į savo paskyrą, pasirinkti punktą „Lojalumas“ bei jame paspausti mygtuką „Nauja lojalumo kortelė“ (esantį po užrašu „Neturiu lojalumo kortelės“). Jums bus sukurtas brukšninis kodas, su kuriuo dalyvausite lojalumo programoje ne tik internetinėje svetainėje, bet ir fizinėse parduotuvėse.

Jeigu jau turite „Maistas Sportui“ lojalumo kortelę ir norite ją sujungti su savo „Maistas Sportui“ svetainės paskyra, kad galėtumėte lojalumo privalumais naudotis tiek fizinėse parduotuvėse, tiek internetinėje parduotuvėje, tada turite užsiregistruoti svetainėje ir nuėję į savo paskyrą pasirinkti punktą „Lojalumas“ ir ten esančiame laukelyje (po užrašu „Turiu seną lojalumo kortelę“) suvesti turimos kortelės numerį, esantį po kortelės brukšniniu kodu.

Iškilus papildomiems klausimams kreipkitės paštu elijus@maistassportui.lt arba tel. +370 650 55193.


Lojalumo programos dalyviai, nuo kiekvieno apsipirkimo kaupia atitinkamą sumą pinigų, kurią galima išleisti sekančio pirkimo metu. Gaunamų pinigų kiekis priklauso nuo kortelės lygio. Viso yra 3 lygiai: paprastas, auksinis ir platininis.

Pradžioje gauta ar įsigyta kortelė yra „Paprasto“ lygio ir ji suteikia šias privilegijas:

  • Perkant iki 100 Eur į kortelę kaupiasi 3% nuo pirkimo sumos.

  • Perkant už 100-150 Eur į kortelę kaupiasi 8% nuo pirkimo sumos.

  • Perkant už 150 Eur ir daugiau į kortelę kaupiasi 13% nuo pirkimo sumos.

Visi Jūsų apsipirkimai yra sumuojami, ir kai pirkiniams išleista pinigų suma pasiekia 500 Eur, kortelės lygis automatiškai pasikeičia į „Auksinį“.

Auksinio“ lygio kortelės turėtojai gauna šias privilegijas:

  • Perkant iki 150 Eur į kortelę kaupiasi 8% nuo pirkimo sumos.

  • Perkant už 150 Eur ir daugiau į kortelę kaupiasi 13% nuo pirkimo sumos.

Kai pirkiniams išleista pinigų suma pasiekia 900 Eur, tada kortelės lygis automatiškai pasikeičia į „Platininį“.

Platininio“ lygio kortelės turėtojai, nuo visų apsipirkimų (nepriklausomai nuo sumos dydžio), kaupia maksimalią sumą – 13% nuo pirkimo sumos.

Kiekvieno pirkimo atveju, ant gaunamo čekio matysite, kiek pinigų dar trūksta iki sekančio kortelės lygio (turint „Paprastą” kortelę bus rašoma kiek eurų trūksta iki „Auksinio” lygio, o turint „Auksinį” lygi bus rašoma, kiek trūksta iki „Platininio” lygio). Sukauptais pinigais galima padengti iki 50% pirkinių sumos.

Parašykite komentarą
Pirkinių krepšelis Uždaryti