Maistas Sportui

Konsultacija telefonu

SIMAS TVARIJONAS

APIE SAVE:

Prisijungęs prie „Maistas Sportui“ komandos 2023 m. rudenį, gavau galimybę nuolat tobulėti profesinėje srityje, derindamas savo aistrą sportui su darbu, kuris man teikia didelį malonumą.

Dirbdamas „Maistas Sportui“, turiu puikią galimybę gilinti savo žinias apie mitybą ir sporto papildus. Šios žinios leidžia man efektyviai konsultuoti klientus, padedant jiems sėkmingai siekti sveikatos ir fizinio aktyvumo tikslų.

Tikiu, kad tiek jauni, tiek vyresni žmonės, aktyviai sportuodami, gali ne tik išlaikyti gerą fizinę būklę, bet ir jaustis energingesni, stipresni bei laimingesni. 

Džiaugiuosi būdamas „Maistas Sportui“ komandos dalimi, kurioje galiu nuolat mokytis ir pritaikyti įgytas žinias, padėdamas kitiems siekti savo sportinių ir sveikatos tikslų.

,,

Sportas ne tik formuoja kūną, bet ir gerina nuotaiką bei stiprina bendrą sveikatą.

SPORTAS:

Mano gyvenime sportas užima ypatingą vietą nuo pat vaikystės. Aktyviai sportuoju nuo mažų dienų ir per savo gyvenimą išbandžiau daugybę skirtingų sporto šakų, įskaitant futbolą, krepšinį ir įvairias kovinio sporto disciplinas. Esu dalyvavęs mėgėjų kovose pagal kikbokso, muaythai, K-1, bokso taisykles. Šiuo metu intensyviai užsiimu bėgimu ir lankau sporto klubą.

IŠSILAVINIMAS:

Esu įgijęs ekonomikos bakalauro laipsnį Vytauto Didžiojo universitete. 

Parašykite komentarą
Pirkinių krepšelis Uždaryti