Maistas Sportui

Konsultacija telefonu

ELIJUS PAPLAUSKAS

APIE SAVE:

2007 metais įsidarbinau „Maistas Sportui“ ir paskatino rinkti žinias apie sportą ir mitybą, nes tai tiesiogiai siejosi su darbu. Per visą šį laiką dalyvavau įvairiuose seminaruose ir mokymuose, sužinojau labai daug informacijos apie treniruotes, papildų vartojimą, mitybą. Pajutau, kokią įtaką tai turi rezultatams, kūno atsigavimui, ypač, kai fiziniai krūviai yra dideli. Ir toliau siekiu įgyti kiek galima daugiau teisingų žinių. Domiuosi naujais tyrimais bei dalinuosi sukauptomis žiniomis su kitais. 

Šiuo metu pagrindinės tobulėjimo kryptys yra kovinis sportas ir atletų fizinis pasirengimas.

,,

Visada stengiuosi, kad pas mane atėję klientai gautų informaciją ne tik apie perkamus papildus, bet ir plačiau suprastų, kaip juos derinti su jų treniruotėmis, mitybą ir tikslais.

SPORTAS:

Sportu domiuosi nuo pat vaikystės. Būdamas 12 metų jau kasdien mėgėjiškai užsiiminėdavau kovos menais ir treniruotėmis mokyklos kieme ant skersinių. Nors 1992 metais „gatvės gimnastika“ dar nebuvo populiari, mes jau atlikinėdavome pačių sugalvotus veiksmus ir varžydavomės, kas padarys sudėtingesnius dalykus.

Nuo to laiko sportas niekada nedingo iš mano gyvenimo. Ilgą laiką kultivavau įvairias kovinio sporto šakas. Tada po truputį pradėjau mokyti kitus ir supratau, kad norint progresuoti toliau, turimų žinių nepakanka. Tad pradėjau gilintis į fizinių savybių lavinimą, įvairius treniruočių metodus, sveiką gyvenseną bei mitybą. 

Parašykite komentarą
Pirkinių krepšelis Uždaryti